jejku, dopiero przeczytalam. wspolczuje! dobrze, ze wszystko juz ok:-)U Polusi godzine temu bylo pogotowie :-(
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
jejku, dopiero przeczytalam. wspolczuje! dobrze, ze wszystko juz ok:-)U Polusi godzine temu bylo pogotowie :-(
nie wiem czy to się leczą jelitka -po po koncercie pielucha wypełniła się w 3 sekundy... czy coś innego... nieważne -ważne ze było to niedługo i mała śpi.
jak Ci się uda to Alicję do Ciebie wyślę na szkolenie
jak mała dziś w nocy płakała -po 30 sekundach wręczyłam ją S...
masakra -fakt ze ten mały ssak jest mega silny -dziś sprawdziłam -cyca opróżnia w 6 minut
ale ja na samą myśl o dostawieniu małej się boje
ja mam podobnie. Jak mamy zaczak karmienie, to mam strach w oczachDziewczyny czy tylko mnie tak sutki boląmasakra -fakt ze ten mały ssak jest mega silny -dziś sprawdziłam -cyca opróżnia w 6 minut
![]()
pierwsze chwile karmienia mam wrazenie, ze zaraz mi Maly brodawke oderwie, ale to trwa chwile, potem jest juz ok. Podobnie jest po skonczeniu karmienia, czuje jakby mi brodawki plonely. Przechodzi po kilku-kilkunastu minutach, ale jest bardzo nieprzyjemne:-( Czasami sie zast po jakiego grzyba ja sie tak mecze, bo na butelce tez by sie wychowal i bylby zdrowy a byloby o niebo latwiej (chyba)...
ale dobrze żę wszystko jest ok.
polarową ...białą...[...
Dziewczyny...ratuuuunku. Stary mi się polamal, tzn. pierdyknęło mu coś w zebrach i jest krzywy jak ta wieża w PIzzie. Nic robic nie może, ledwo się rusza, no i efektem tego jest to,że wszystkie obowiązki spadły na mnie:-(. Normalnie mam teraz trójkę dzieci w domu. No nic tylko się pochlastac. Jakies fatum ostatnio, moja mama z nogą w gipsie a ten powykręcany...eeeech :-(

M
-stosujecie Apthin? Jak to stosowac, po kazdym jedzeniu?I jak dlugo? A jak to sie ma do tego kwasu borowego jaki w tym jest?
Ja dzisiaj się przestarszyłam, bo położyłam Bartka na brzuszku w łóżeczku i miał rączki pod sobą i skubany tak wysoko sie podniósł, że 'fiknął' na boczek.

Dziewczyny czy tylko mnie tak sutki boląmasakra -fakt ze ten mały ssak jest mega silny -dziś sprawdziłam -cyca opróżnia w 6 minut
![]()