Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ej laseczki wierzycie w to ze mozna ociotowac dziecko??...
moja mama do mnie ze moze ktos mi Nikodema ociotowal - i moze temu jest taki niespokojny - i czy mam w wozeczku czerwona wstazeczke a ja ze nie i kazala mi go umyc w czarcim zebrze i ze jak beda farfocle po kapieli a on sie uspokoi to znaczy ze ktos rzucil na niego "urok" i tak tez zrobilam -------> Niko spi juz jakies 2 godziny!!!!! a farfocle byly..... hehehehehehehe ah te zabobony ;D!!!!!!

Witam wieczorową porą
W końcu mam trochę czasu dla siebie. Dziś Alicja była cały dzień marudna, spała po 10 minut, pobudka i płacz. Dopiero po kąpieli zasnęła.
Mam pytanie do Was czy bierzecie jakieś witaminy dla mam karmiących. Jak byłam u ginekologa to zapomniałam zapytać czy mam brać jakieś. Możecie mi coś polecieć?
Dziewczyny co robic - Konstancja ma problemy z robieniem kupala. Przyciskanie kolanek do brzuszka juz prawie nie pomaga. Biedulka czasem strasznie sie meczy.
Pola tez juz mialaciemieniuche. Jedna we wloskach, i akie dziwne na brewkach. To na brewkach nie wiem do koncza czy ciemieniucha, czy takie cos jej sie porobilo, bo wloski wychodzily. W kazdym badz razie posmarowalam grubo kremem Oilatum, i po jakis 2 godzinkach delikatnie starlam pieluszka, zeszlo wszystko pieknie.
Tak samo zrobilam z ta ciemieniucha we wloskach, pokremowalam, wyczesalam, umylam wloski i po problemie.
polecam rumianek do picia dla KostkiDziewczyny co robic - Konstancja ma problemy z robieniem kupala. Przyciskanie kolanek do brzuszka juz prawie nie pomaga. Biedulka czasem strasznie sie meczy.

U Borysa tez się chyba zaczyna:-(. ciemieniucha podobno oznacza alergie. Chociaz moja Weronika miala ciemieniuche, a póki co alergii u niej żadnej nie zauważylam ...(tfu, tfu)