Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Agnieszka i Wronka
niesamowite ale mój męzul też nad ranem wylądował obok Hani w łózeczku a to dlatego ze Tymek codziennie o 5 rano wpada w szal a maz ma wyjazdowy dzien i po prostu stchórzyl i uciekl by sie wyspac... :-(
czesc Dziewczyny:-) Moj Maly Ssak dzie w nocy ladnie spal- od 21.30 do 1.30, a potam az do 5,30a jedzenie zajmowalo mu tylko 15 i 20min, a nie 40-60
czyzby wzial sobie do serca to, ze inne Maluszki sa "szybsze"?
zmykam do lozeczka, pa![]()
ja mam :-) podaj maila na priv to Ci wyśle
buuuuuhe he zajebiste dowcipy chodza. Mowcie co chcecie, ale ja uwielbiam czarny humor, zwlaszcza jesli jest w nim sporo sensu.
A tak z innej beczki, to wlasnie okres dostalam. I wszystko, co wyczytalam na temat wolnosci od menstruacji u kobiet karmiacych piersia nalezy o kant dupy potluc.
a może po prostu nałykał się powietrza?? odbij go i znowu do tej samej przystaw -zobacz jak zareaguje
to takie moje pomysły...tylko ja sobie myślę że przecież Ola nie opróżnia jej do końca, więc nie wiem czy dobrze jest w takiej sytuacji zmieniać pierś. Ja tak się boję by później nie mieć jednej większej od drugiej![]()