I jak tu nie sfiksowac?hehehe a co dopiero czworaczki -jak te z tvn
ostatnio babeczka mówiła ze kończy karmić ostatnie a już trzeba od początku karmienie zaczynać![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
I jak tu nie sfiksowac?hehehe a co dopiero czworaczki -jak te z tvn
ostatnio babeczka mówiła ze kończy karmić ostatnie a już trzeba od początku karmienie zaczynać![]()
o co chodzi z tymi cyferkami?Elvie no moja kiedyś zjadała 80ml... 4 strzykawy -ale to było jakiś czas temu i nie sprawdzałam...
Najlepiej ściągać na początku takim systemem jak mnie w szpitalu uczyli 7-7-5-5-3-3- później już sama będziesz wiedziała jak ściągać no i cierpliwości -to nic że nie leci -pobudza produkcję
bo ja jakas chyba malo kumata jestem... :-(
) i nawet nie plakal, ze glodny - grzecznie spal wiekszosc czasu i ciumkal sobie smoka az wiory lecialy
Po powrocie oczywiscie rzucil sie na piers jakby z tydzien nie jadl, ale nie jadl dlugo jak na siebie - 25min, wiec moze mu sie ustabilizowalo. Tylko gorzej pozniej, bo ulalo mu sie 4 razy i jak na moj gust, to sporo tego bylo:-( nie nazwalabym tego wymiotowaniem, na szczescie. Poplakal troche. Uspokoil sie dopiero ze smoczkiem. Polozylam go na brzuszek i teraz spi. Narazie 40min, zobaczymy jak bedzie dalej. Takie mam pyt- ile czasu po jedzeniu musi minac, zeby bezpiecznie Maluszka na brzuszek polozyc?a mi gromadka smerfów :-)
najfajniej to by bylo jakby nam sie wieloraczki teraz trafily :-) bo jak kolejan ciaza bedzie mocno meczaca ( a ja bede starsza i bardzie marudna) to moge juz sie na kolejna ciaze nie zdecydowac...
no ale bym chciala:-)
no ale trzeba czekac przez cc przynajmniej 2 lata;-)
Dzis Konstancja doprowadzila mnie do lez. Spojrzala na mnie, uniosla kacik ust, a pozniej drugi...I tym oto sposobem obdarzyla mnie cudnym usmiechem. Spowazniala natychmiast, gdy ojciec pojawil sie by usmiech popodziwiac. To byl taki moj, tylko moj, usmiech... Piekne!
. Synus uraczyl mnie serią uśmiechów jak do niego mówiłam. Potem przyjechał tatus, ale on widocznie sobie na usmiech nie zasłużyl, bo Borysek nie chcial pokazac swoich dziasełek powtórnie.:-)Aga, ja mysle, ze z tymi cyferkami to chodzi o ilosc sciaganych mililitrow![]()
. Ja ostatnio ściągnełam żeby sprwdzic jak działa mój lakator i przez 5 min ściągnęlam 120 ml. No ale ja to bym mogła pół miasta wykarmic, dlatego synek tak się krztusi. Spróbowalam nawet ostatnio karmic go w tej pozycji,że synek lezy na moim brzuchu,(super wygodna ta pozycja) teoretycznie pokarm leci w gore więc powinien leciec wolniej i co??? i dooopa, synek i tak sie zakrztusił.