Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dziewczyny ktore karmia butla - powiedzcie mi jak to jest w polsce z tymi mlekami dla dzieci, chodzi o przygotowanie, ile stopni musi miec woda zeby rozpuscic w niej mleko w butelce dla dzidzi? wogole jak przygotowujecie butle dla dziecka? u nas to troche skomplikowane odkad zmienilam mleko...

ech...
popieram prośbę Just -napisz coś więcej o ćwiczeniachJa ma takie pytanie do dziewczyn spoza granic Pl.Jak to u was jest ze szczepieniami?Bo moja mala dostala w szpitalu szczepionke tylko na zapalenie watroby i jak bedzie miala miesiac to dostanie druga.Jak bedzie miala dwa miesiace to bedzie miala na blonice,tezec,krztusiec,zapalenie opon mozgowych i nie wiem co to jest bo nie udalo mi sie przetlumaczyc haemophilus B i poliomielitis.Pytam bo w Polsce szczepi sie na gruzlice a tutaj nic mi takiego nie wiadomo.Czy u was te szczepienia sa podobne?
I czy szczepicie na dodatkowe?Ja nie wiem juz co robic szczepic czy nie.Wiem ze o tym juz bylo kiedys takze przepraszam ale doradzcie cos.Tutaj lekarze nie polecaja ale ze to dziwny kraj i dziwni ludzie wiec nie chce sie sugerowac ich zdaniem.