Ledwo poczytałam a juz mi Mała kwęczy... ehhh...
U nas krochmal na wysypkę atopową nie pomógł...

dziś zamówiliśmy krem SVR topialyse- ponoć świetny...mam nadzieje bo kosztował ~60zł

drogie to że masakra...oby tylko rzeczywiście było tak skuteczne...
Co do temp w domu to u nas jest ok20-21 st. i mała to straszny zmarźluch...na noc ją zawijam r kocyk i rozek i dalej jej zimno...

nie rozumiem... a po kąpieli drze się w niebogłosy dopóki jej nie ubiorę..mimo ze grzejemy tak do 23st przed kapielą... dziwne to moje dziecięcie

Niby dzieci mogą mieć zimne ręce ale ona ma lodowate jak nie jest ciepło ubrana a karczek letni..więc jej chłodno...ehhh...
Poza tym Juleczka skończyła wczoraj 2 miesiące! :-) Jupiii!!!

Z tej okazji poszliśmy na rolki całą rodzinką hi hi :-)

:-)
No i pożegnałam cyca całkowicie w weekend i zaczelam wreszcie jeść normalnie:-)- znaczy się odchudzać, choć i tak ciążę już zrzuciałam wagowo w troche ponad miesiąc...jeszcze skórę trzeba ujędrnić no i chcę pozbyć się paru kilo które zgromadziłam jeszcze przed ciążą
Dziewczyny czy z jakiś naturalnych sposobów jest coś poza szałwią co zatrzyma laktację????

bo ja mam mało pokarmu ale od 2 dni tą szałwię piję i nic sie nie zmniejsza, a odciągam jedynie 2x dziennie chwile....
I jeszcze pytanko- pomogła waszym dzieciaczkom ta Olejuszka na ciemieniuchę??? Po ilu razach stosowania?? Bo my narazie 2x i nic...dalej skórka się łuszczy... :/
pozdrawiam Mamusie