Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kostus normalnie ma z tym spaniem tak, ze zasypia w okolicy 23ej, po mniej wiecej 3-4 godzinach budzi sie na zarelko i czasem nie zasypia przez nastepne 2 godziny, a czasem odplywa natychmiast. Jak juz kolejny raz zasnie, spi kolejne 3-4h. Chcialabym zeby juz przesypiala to 6-7 godzin ciurkiem.

dziewczyny te które karmią mlekiem modyfikowanym - jak bardzo dopajacie wasze skarby i czym wodą czy herbatkami. Ile takie cudo powinno wypijać??
Dziewczyny, czy tylko moja mała wieczorem nie chce spać? Drugi taki sam egzemplarz mi się trafił. Mimo stałej elementów dnia wdarł nam się jeden przeze mnie nie planowany - od ok 19.30 (czyli po kąpieli) prze kolejne 2 godziny Nelka czuwa, ale niestety nie samotnie. Właściwie najchętniej cmokałaby przez cały ten czas pierś. Smoka wypluwa albo w ogóle ust na nim nie zamyka, leżeć samotnie nie chce, oczy szeroko otwarte, tulenie, kołysanie, mówienie czy śpiewanie nic nie daje. Mania miała podobnie. U niej przetrwałam, teraz chciałabym ukrócić. Macie jakieś pomysły co z tym zrobić? W ciągu dnia jej się takie akcje bardzo rzadko zdarzają.
A ja calutkie, prawie duszkiemtakie pyszne, ze normalnie nie moge sie opanowac. Zwlaszcza jak teraz u nas takie upaly byly, to pifffko do zamrazarki, a potem zimniutkie do kufelka i na ogrodku sie upajalam :-)

, co za głupie krowy.mojemu też włoski jaśniejąJasnieja Waszym Skarbom juz wloski? Moja sie z czarnymi urodzila, a teraz z dnia na dzien widze jak sie coraz jasniejsze robia. Taka blondyneczka sie robi z niej!
Jeszcze tylko czekam na oczka. Albo raczej - czekam na to ze ten niebieski sie nie zmieni i zostana jej takie niebiesciutkie po mamusi...
u mnie tez karmi działa mlekopędnieto nie jest bzdura akurat . wypij sobie a sama zobaczysz , teraz juz tak na mnie nie działa ale na poczatku jak wypiłam to potem w nocy musiałam z laktatorem walczyć bo mała nie nadązała zjeśc tego co się wyprodukowało . a procentów ma może ok 0.5 . czyli nic .
buahahaha to tak jak ja...
Do tego jeszcze kawał miecha na talerz i kopa ziemniaków
dobrze ze chociaż potrafię się powstrzymać przed takim odbiciem jakie moja córa po posiłku serwuje..
aż się ściany trzęsą!!!

mojemu też włoski jaśnieją
Hania też urodziła się z ciemnymi a teraz jest ciemny blond
a co do oczek to Hanusia ma piękne brązowe i duże, nieskromnie powiem że po mniehe he
natomiast Tymuś na razie ma niebieskie
podobno do 5 miesiąca kształtuje się kolor oczu
ale jakoś mi sie wydaje ze mlodemu juz zostanie niebieski
u mnie tez karmi działa mlekopędnie
i bardzo lubię tego browarka
jakbym mogla to pilabym codziennie
ale jakos sie zastanawiam czy to nei za czesto bo to w koncu gazowane