studjujacamama
Fanka BB :)
Ewka84 współczuję samopoczucia i życzę szybkiego wejścia w fazę ciąży, która nie męczy. Buziak
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ja uważam że jesli matka jest w stresie to lepsze dla dziecka jest zapalenie papierosa przez matkę albo nawet wypicie piwa niż utrzymywanie stresu przez np cały wieczór?
Wiele jest przypadków że matki w stresie tracą swoje maleństwa a przez jednego papierosa czy piwo wcale nie wiadomo czy może się coś stać. Owszem prawdopodobieństwo wzrasta ale czy prawdopodobieństwo że coś sie stanie z dzidziem w trakcie jak matka się denerwuje nie jest aby większe? Niech się każdy nad tym zastanowi.....i podejmie decyzję sam...
miałam ssanie w nocy ale uparłam się że nie zjem nic i pół godziny się męczyłam z zaśnięciem

poród, nacinania itp -wszystko opisane a co później

mój S już jak patrzy na łóżeczka dziecięce to tak sobie kombinuje "my tu ze smerfetką się zmieścimy, bajki sobie poczytamy -a mama w sypialni ma łóżko"

gotowanie mnie odrzuca, posiłki jem na raty, nudności mam wieczorem ale już zdecydowanie lżej jest

przynajmniej wszystkie badania Ci porobią 

masz rację -zalać się w trupa z paczką fajek hahahaha

no coś Ty to tłuste cholesterol i wogóle

sałatę trzeba było zjeść z ekologicznej uprawy -co Ty dziecku fundujesz hahahahaha

przyłączam się do Ciebie 
nic ciekawego oprócz paru postów z przepisem na pizzę (super) i pozytywnymi myślami -reszta lipa

... ale ostatnio mi ustepuje.... wiec ma szczescie ze nauczyl sie tego....

!!! hahahaha

no coś Ty to tłuste cholesterol i wogóle

sałatę trzeba było zjeść z ekologicznej uprawy -co Ty dziecku fundujesz hahahahaha

przyłączam się do Ciebie
!! (ciekawe czy zdrowsza ona jest od tych frytek??)

!!
nic to nie dało -nie palące i nie pijące uświadamiają jak szkodliwe jest palenie i picie!!!! to moze te nawiedzone katoliczki tutaj przyślemy i powiedzą tym które wpadły że są grzesznicami? a fe wstydźcie się wogóle wszystkie -mam nadzieję ze nie miałyście orgzmu podczas płodzenia potomka a jak już to odpokutowałyście solidnie![]()