Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
kurdę trochę ją przesoliłam i pewnie teraz będę pić jak glupia
zwlaszcza zup bo tak jak ty Aniołku mam 2 lewe ręcę do gotowania. Nie wyobrażam sobie jak można wlać do garnka wodę powrzucać coś i się ugotuje pyszna zupa
a ostatnio właśnie mialam ochote na kapusniak lub żurek i mam zamiar zamówić u mamci na przyszły weekend jak pojedziemy w odwiedziny. :-)Dziewczyny, zauważyłam od 3 dni, że jak się lekko schylę na moment (nawet lekko, do połowy), to potem przez minutę latają mi przed oczami świetliste mroczki.
Próbowałam szukać w google i nie wiem czy to może coś z ciśnieniem, czy brak żelaza?
Wyniki krwi, robione 2 tygodnie temu w normie, żadnych innych objawów nie mam.
Z witamin biorę feminatal przeznaczony dla kobiet do 12 tygodnia ciąży, a w składzie nie ma żelaza.
Co myślicie na ten temat? Też tak macie? Iść do apteki po żelazo? Wizytę mam 9 października.
Gorąco pozdrawiam !
ledwo przeszlam przez to wszystko, i w pamieci utkwila mi jakos aniam141 - bardzo uszypliwa jestes, naprawde bardzo
przykro mi ale musialam to napisac, ogolnie nie obrazam ludzi ale ty mnie po prostu zadziwiasz...
podawajcie!!Ja też czasem mam takie dziwne iskierki latające i zawroty głowy i jak powiedzialam o tym mojej gin to powiedziala, że to normalne i póki co żebym się tym nie przejmowala tylko usiadla np i glęboko pooddychala:-)