reklama

Kwietniówki 2010!!!

ale jestem juz padnieta... Juz sprzatnelam dwie lazienki, zrobilam pranie i odkurzylam dol, a jeszcze musze posciel zmienic w kazdym pokoju, bo dzis znajomi wpadaja. Heh...

reklama
witajcie,

ja tylko na chwikę. zaraz uciekam na zakupy i kurczaczki marynowac, bo dzisiaj ostatni grill:-):-):-) i juz mi slinka leci jak sobie pomysle o tym miesku:-):-)

miłego dnia

Dziewczyny, zauważyłam od 3 dni, że jak się lekko schylę na moment (nawet lekko, do połowy), to potem przez minutę latają mi przed oczami świetliste mroczki.
Próbowałam szukać w google i nie wiem czy to może coś z ciśnieniem, czy brak żelaza?
Wyniki krwi, robione 2 tygodnie temu w normie, żadnych innych objawów nie mam.
Z witamin biorę feminatal przeznaczony dla kobiet do 12 tygodnia ciąży, a w składzie nie ma żelaza.
Co myślicie na ten temat? Też tak macie? Iść do apteki po żelazo? Wizytę mam 9 października.
Gorąco pozdrawiam !

Ale się najadłam.... głupota moja nie ma granic, taką miałam chęć na fasolkę po bretońsku, że wcinalam aż mi uszy trzęsły jak jeszcze była gorąca i tp bardzo a teraz mam pół języka poparzonego :shocked2: kurdę trochę ją przesoliłam i pewnie teraz będę pić jak glupia

To ja również zapisuje się na kurs gotowania :-D zwlaszcza zup bo tak jak ty Aniołku mam 2 lewe ręcę do gotowania. Nie wyobrażam sobie jak można wlać do garnka wodę powrzucać coś i się ugotuje pyszna zupa :confused: a ostatnio właśnie mialam ochote na kapusniak lub żurek i mam zamiar zamówić u mamci na przyszły weekend jak pojedziemy w odwiedziny. :-)

A ja dziś robię sobie wolne od sprzątania, nie chce mi się póki co, może później... ale chyba czasu zbraknie, bo mamy jechać w odwiedziny do T. brata na jakąś impreze, a mi się nie chce bo nie lubię ich towarzystwa, i nie wiem jak tu się wykręcić ;-) pewnie dam się namówić ale po prostu szybko bedę chciala wrócić :-)

Dziewczyny, zauważyłam od 3 dni, że jak się lekko schylę na moment (nawet lekko, do połowy), to potem przez minutę latają mi przed oczami świetliste mroczki.
Próbowałam szukać w google i nie wiem czy to może coś z ciśnieniem, czy brak żelaza?
Wyniki krwi, robione 2 tygodnie temu w normie, żadnych innych objawów nie mam.
Z witamin biorę feminatal przeznaczony dla kobiet do 12 tygodnia ciąży, a w składzie nie ma żelaza.
Co myślicie na ten temat? Też tak macie? Iść do apteki po żelazo? Wizytę mam 9 października.
Gorąco pozdrawiam !

Ja też czasem mam takie dziwne iskierki latające i zawroty głowy i jak powiedzialam o tym mojej gin to powiedziala, że to normalne i póki co żebym się tym nie przejmowala tylko usiadla np i glęboko pooddychala:-)

Czesc dziachy!
U mnie wszystko w porzasiu, wczoraj bylam w szpiatlu na wizycie, wszystko jest ok.BABELEK ROSNIE!!!Widzialam jak sobie skakal!Ale trzeb bylo go lekko poruszac bo spal znow.....:))))
W czwartek lece do Poslki na szew Mcdonalda.Boje sie, ale mam nedzieje, ze bedzie dobrze!!
Mam do Waas kobitki pyatnie, czy jesli przylece do Poslki, to moge dostac skierowanie do szpitala w Szcznie skoro mieszkam od niego 80 km??
Nie chce isc do pierwszego lepszego z malego miasta...
Czy jak pojde do Medicusa np to czy tam moze mi wypisac skierowanie do szpitala w Szcznie?

czesc dziewczyny:-) tak tu naprodukowalyscie ze szok:szok: ledwo przeszlam przez to wszystko, i w pamieci utkwila mi jakos aniam141 - bardzo uszypliwa jestes, naprawde bardzo:no: przykro mi ale musialam to napisac, ogolnie nie obrazam ludzi ale ty mnie po prostu zadziwiasz...
a co do kursow gotowania to super temat, ja malo spedzam czasu w kuchni i nie lubie dlugiego gotowania, ale jak macie jakies proste i szybkie przepisy to prosze:tak: podawajcie!!
jade szybko do sklepu, a jak wroce to poczytam inne watki tutaj. a jak narazie to zycze wszystkim milego dnia! pa kochane

Ja też czasem mam takie dziwne iskierki latające i zawroty głowy i jak powiedzialam o tym mojej gin to powiedziala, że to normalne i póki co żebym się tym nie przejmowala tylko usiadla np i glęboko pooddychala:-)

Dzięki za odpowiedź, uspokoiłyście mnie. Przyznam się, że godzinę temu wypiłam na okoliczność mroczków przed oczami :-) swoją pierwszą kawę w ciąży i zrobiło mi się lepiej, ale wiem, że kawy trzeba unikać ze względu na kofeinę :tak:
Od 7 dni siedzę sama w domu, bo mąż wyjechał na delegację za granicę i jakby mi się coś stało, to nikt by tego nie zauważył :no:
Całe szczęście, że jutro wieczorem wraca i że te delegacje nie są częste.
Miłego popołudnia Wam życzę ;-)

reklama
A ja jak czegoś nie potrafię to szukam przepisu w necie. Najlepiej jak jest z pozytywnymi komentarzami osób, które już go wypróbowały i .. to zawsze działa! Więc polecam;-)
U mnie w domu ani mama ani babcia gotować nie potrafiły, a ja sobie w kuchni najgorzej nie radzę, choć moja kuchnie podobno pikantna jest, co M. akurat uwielbia;-)
Wszystko zależy od dobrych chęci i naszego nastawienia do gotowania. Gotując na siłę raczej nic pysznego nie uda nam się upichcić:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry