studjujacamama
Fanka BB :)
Piszecie laseczki, ze Wasi menowie Was ubóstwiają i uważają za piękne mimo ciąży. U mnie ejst trochę inaczej
. J. podobam się JESZCZE bardziej z powodu ciąży i tak zwanego 4 etapu rozwoju gruczołu piersiowego
.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
) to po krótce.Ja to się musze ogarnąć i to szybko bo w kwietniu będzie dzidzia a już w lipcu pojedziemy nad morze na dwa tygodnie więc jakoś musze wyjść na tą plaże he he . Palmy sobie darujemy ale naszego morza sobie nie odpuszczęZresztą mamy takie swoje miejsce gdzie nie ma ludzi i pensjonat wyposażony tak że tylko tam z dziećmi śmigać ( kuchnia w pokoju , łóżeczko , plac zabaw itp.
No nic czas sprzatać znowu , kurde w domu mnie nie ma a się brudziKrasnale chyba mam jakieś

Ja to się musze ogarnąć i to szybko bo w kwietniu będzie dzidzia a już w lipcu pojedziemy nad morze na dwa tygodnie więc jakoś musze wyjść na tą plaże he he . Palmy sobie darujemy ale naszego morza sobie nie odpuszczęZresztą mamy takie swoje miejsce gdzie nie ma ludzi i pensjonat wyposażony tak że tylko tam z dziećmi śmigać ( kuchnia w pokoju , łóżeczko , plac zabaw itp.
No nic czas sprzatać znowu , kurde w domu mnie nie ma a się brudziKrasnale chyba mam jakieś

a dziewczyny czy wsztystkie planujecie karmić maluszki piersią??
jakie są wasze zapatrywania w tym temacie??![]()
). Jak skończył 2 lata powoli dawaliśmy mleko normalne (po konsultacji z pediatrą) i je uwielbia. Ale on w ogóle lubi mleczne rzeczy
Sam dopomina się jogurtu naturalnego
, serków wiejskich itp. Danonków nie lubi (próbowaliśmy mu dać, ale pluje).dziewczyny znowu powróciły problemy ze snem... :-|
w nacy obudziłam się przed 2 i do 3:30 nie mogłam zasnąć.
Do tego mój B spytał się mnie rano o co mi chodziło jak zasypiałam i coś do niego gadałam.
powiedziałam, mu że dopiero w nocy się do niego odzywałam w sprawie budzika, a on, że chodzi mu wieczorem... ponoć dwa razy podniosłam głowę otworzyłam oczy i z nim zaczęłam rozmawiać... plotłam bez sensu, ale myślał, że ja nie śpie... :-|
Nigdy nie lunatykowałam... owszem w dzieciństwie gadałam przez sen, ale nigdy nie rozmawiałam z kimś z otwartymi oczami... to przerażające... czy ciąża może wywołać takie obiawy ?