Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale jestem z siebie dumna że w końcu miałam na to siły.
. Nie wytrzymałam i poprosilam męża,żeby kupił składniki na kapuśniak i właśnie gotuje mi zupkę na jutro
. AAA muszę się jeszcze pochwalic...hehe dzisiaj miałam debiut w smażeniu naleśników...tak, tak u Nas zawsze mąż smażył, a dzisiaj z razcji tego,ze go nie było a ja głodna byłam i niewiedziałam coby tu na obiad zjeśc pomyslalam o naleśnikach i nawet mi wyszły...hehe a jaka dumna z siebie byłam 

. Bo ja ogólnie to z tych co talentu kulinarnego nie mają i niestsety gotowac nie lubią
jesli tylko wytrzymasz w 1 kawalku to bedziesz mogla szalec do woli, a zamiast poprawin na porodówketermin idealny!
c![]()

jak nie masz co z tym swoim powerem zrobic, to zapraszam do mnie, bo mi sie nic nie chce, tylko spac i spac caly dzien i nocJa dziś mialam powera, pierwszy raz od zafasolkowania:-) i posprzątałam prawie całe mieszkanie (mąż wcześniej wrócił ze studiów to wziął się za łazienkę od razu jak zobaczył jak latam i porządkuje), nawet płytki i szafki w kuchni powymywałam, normalnie szokale jestem z siebie dumna że w końcu miałam na to siły.
Aniash2 ja w lipcu też będę mieć wesele i też mam obawy co do swego wyglądu, no ale co tam, damy rade zrobic się na bóstwo ;-)

wiec mam miesiac mniej na przywrocenie sie do stamu uzywalnosci :-(
Szoda tylko, ze mnie potem brzuszek bolam, bo objadlam sie jednak duzo za duzo
już drugi raz u niej świadkowoą będę .;-)