Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A dopiero 4 miesiąc. Tyle, że ja oprócz mdłości nie miałam żadnych wymiotów, a i praca nie sprzyjała ruchowi i efekt niestety mało ciekawy
cóż... mam nadzieję, że uda się jakoś to trochę powstrzymać i nie tyć za szybko i za dużo :-(
Niby duże, ładnie wyrosło ale forma keksowa i w środku jeszcze nie do końca upieczone:-(
(tak przynajmniej sie czuje) takie dobre jedzonko bylo a same wiecie jaka to polska goscinnosc jest, gdzie sie nie pojawilismy to stol zastawiony pysznosciami! no i oczywiscie obkupilam sie jak wariat w polskich galeriach i od jutra odstawiam w pracy rewie mody, fryzure oczywiscie tez mam nowa i pasemka tez zrobilam, a wogole ci znajomi ktorzy nie wiedza ze jestem w ciazy to wogole nie kapneli a przeciez przytylam juz jakies 4 kilo! a ci co wiedzieli to mowili ze bardzo ladnie wygladam hihi (jak to bylo? chlopak?), fajny byl ten urlop w Polsce teraz, troche stresu i latania bylo zeby wszystkich poodwiedzac, ale mimo tego wrocilam wypoczeta i zadowolona.