Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no i o 10.45 12go się stało:-):-):-) ciotka miała większą siłę przebicia

ja sobie uroiłam że urodzę w czwartek

a nawet nie wiem jak czwartki w kwietniu wypadają
Coś na temat kurtek i płaszczy to też wiem. Moje już są za małe bo wszystkie miałam dopasowane w pasie. Szukałam w tylu sklepach i tyle czasu i nic nie znalazłam. Wszystkie płaszcze w sklepie takie cieniutkie, że szok naprawdęJeszcze trochę i nie będę miała jak wyjść z domku na spacer. Tym bardziej, że teraz to już zima za oknem i to tak szybko przyszła
![]()
Melduję się o poranku. większość pewnie jeszcze śpi.
Ja w ciążowych ciuszkach już od tygodnia chodzę, w normalnych już mnie strasznie cisnęło.
Pogodnego dzionka życzę
Justys no nie wiem:-):-):-) pierwsza moja myśl była dziewczynka -po chwili się zawahałam... ale ostatecznie pierwsza myśl jest ponoć dobra. No ale jeśli ma być chłopiec to hmmm...
koleżanka mówiła ze rozmawia ze swoim brzdącem i negocjuje żeby urodziła się w weekend bo tato będzie miał wolne -trzy tygodnie temu powiedziałam jej że urodzi w poniedziałekno i o 10.45 12go się stało:-):-):-) ciotka miała większą siłę przebicia
ja sobie uroiłam że urodzę w czwartek
a nawet nie wiem jak czwartki w kwietniu wypadają
![]()
Wiecie co ogólnie dziwna sprawa , jak dla mnie oczywiście ! Ostatnio dzwoniła do mnie koleżanka z Warszawy ona jest w 13 tc i powiedziała mi że na ostatniej wizycie u gina już się szykowali na określenie płci ale dzidzi nóżkami się zasłoniło.
Ja to mam nadzieje że kolo 20tc będę wiedziała.

zero wieści
i żeby każdy kolejny dzień był zdrowy i szczęśliwy...