Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wlasciwie to jak sie liczy tygodnie ciazy? Od pierwszego dnia ostatniej miesiaczki czy od owulacji?

Cześć dziewczyny, niestety nie muszę już czekać do piątku:-( Wredota @ dzisiaj przyszła:-(
Ślicznie dziękuję za miłe słowa skierowane w moją stronę, a kciuki przydadzą się w następnym cyklu
Życzę Wam przede wszystkim spokoju, zdrówka, uśmiechu na co dzień, zero dolegliwości ciążowych (tych złych oczywiście), lekkiego porodu oraz przede wszystkim zdrowych dzieciątek
Pozdrawiam:-)
I zyczę Ci również, żebys w przyszłym roku mogla tylić swoje maleństwo :-)Nie wiem jeszcze czy w Stanach robią w ciąży badanie na HIV, ale ja musiałam takie badanie przejść w Meksyku przed ślubem. Tam badania krwi (więcej niż tylko na HIV) są wymagane od wszystkich, którzy chcą się pobrać. Inaczej ślubu nie udzielą.
i w sumie po zastanowieniu się, nie wiem czy to do końca takie głupie
W dzisiejszych czasach może i powinno się robić takie badania...
. Jutro wyjeżdżam, mam nadzieję że będe się dobrze czuła. Eh jak ja nienawidze tych mdłości
. No nic żegnam się z Wami na tydzień bo chyba już nie dam rady tu zajżeć. Napewno będe miała mnustwo nadrabiania po powrocie;-). Dbajcie o siebie dziewczyny
. Pa pa pa:-);-).