Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
- myślałam że padne z bólu brzucha, ale na szczęście leki rozkurczowe pomogły i po dobie męczarni przeszło ;-)
coż...widać, że jeszcze nie czas 

ciekawi mnie bo w poniedzialek mam usg i ciekawe czy da sie cos podejrzec....moja kolezanka w 13 tyg juz wiedziala co bedzie miec, a niby na polowkowym dopiero mówia.
Dziewczyny jak bedzie ktoras wiedziala juz to chwalic sie od razu!!!
Niestety żadnych "motylków" też nie czuję jeszcze, mimo że już 17 tydzień się zacząłcoż...widać, że jeszcze nie czas
![]()

Jestem strasznie dzis nie wyspana. Do polnocy chyba sprzatalam, a potem siedzialam przed kompem i nie moglam zasnac. :-( A to wszystko dlatego, ze moi mezczyzni pojechali do znajomych i nie wrocili na noc.
B musial to sprzatac, bo mnie strasznie cofalo
A ja potem drugi raz wieczorem szorowalam dywan, bo te plamy nie chcialy puscic 

Mnie znow troszke nie bylo i nie jstem w stanie nadrobic zaleglosci. Znow mialam krwawienie i o malo co w szpitalu bym wyladowal ale jednak zostalam w domku pod telefonem..Jeju kiedy to sie uspokoi??
Ella, tygodnie ciazy liczy sie tak, ze liczy sie MINIONE tygodnie, czyli jak dzisiaj jestes w 16 tygodniu i 3 dniu, to mowisz, ze jestes w 16tc, a nie 17tc![]()
Czesc
Wczoraj Maciek zrobil nam rano niezla niespodzianke. Zrobil kupke po czym sie nia wysmarowal, zabawki, dywan, meble w pokoju KubusiaB musial to sprzatac, bo mnie strasznie cofalo
A ja potem drugi raz wieczorem szorowalam dywan, bo te plamy nie chcialy puscic
![]()
nie moge sie zgodzic, liczy sie 16 tygodni 3 dni, ale 17 tydzień trwa, tak jak z wiekiem, synus skonczyl rok, teraz leci mu drugi choc skonczy dopiero w maju...
nie moge sie zgodzic, liczy sie 16 tygodni 3 dni, ale 17 tydzień trwa, tak jak z wiekiem, synus skonczyl rok, teraz leci mu drugi choc skonczy dopiero w maju...
kici chlopcy sa raczej pewni, czasem w 100%, z maim synkiem nie bylo watpliwosci bo akurat sie tak ustawil, ze bylo dokladnie widac![]()

No tak, trwa 17 tydzien, ale jak ktos pyta 'w ktorym tygodniu ciazy jestes' to mowisz 'w 16' a nie 'w 17' -- tak zawsze mowia gin na wizycie i lekarze na usg...