Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Tez tak mam... dzis wstalam o 4.30 i byla 6ta jak jeszcze spogladalam ze zloscia na zegarek, ze nie spie. A potem zasnelam, i budzik dzwoniacy o 6.45 wyrwal mnie z najlepszego snu...Ja spać nie mogę wczesnym rankiem gdy mnie zerwie do ubikacjiwracam i oka nie mogę zmrużyć, co w konsekwencji daje cały dzień ziewania.
Wiesz co, ze u mnie jest podobnie. Widac jeszcze na pewno nie powinno byc, moze to wiec przez zmiany hormonalne? Ja np w czasie @ tez miewalam wydety bardziej brzuch....w ogóle zastanawia mnie jedna rzecz. Nie wiem, przewrażliwiona staram się nie być. Ale czy to możliwe, że juz teraz mój brzuch jest zaokrąglony?? A może top przez to ile jem??
Przecież nie może już być nic widać...a jednak kurcze nawet jak staram się wciągnąc brzuch, nie jest płaski :|

to co będzie za dwa 
Wiecie co, dzisiaj pojechaliśmy do babci męża a ona od progu, "chyba będzie małe co? Justyna, bardzo się zmieniła" Masakra jak to starsi ludzie mają oko :-) No i co, teraz nie ma co czekac do badan skoro babcia juz nas rozszyfrowała, hehe :-)
Witam nowe kwietnióweczki :-)
Miłego wieczorku :-) a raczej nocy :-)

jakos ich sie nie oszuka