Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
o tak ogladalam ten wywiadnie sadzilam ze sa duzo lepsze od nosidelek
ale zalozenie tego to nie lada sztuka na poczatku
mnie to sie jeszcze nic nie przysnilo z malenstwem....
jak tam mija poranek Kochana ??![]()
Jest jego forum na stronce edziecko , odpowiada na pytania mam . PolecamDziewczyny ja wiem, że i zbyt duża utrata wagi nie jest za dobra, ale ja Wam zazdroszcze że nie tyjecie.
Ja mam non stop napady głodu - mogę jeść 24h/dobę. Ze względu na zagrożenie nie mogę ćwiczyć (wczesniej siłownia 3 razy w tygodniu). Zaczynałam ciążę w rozmiarze 36-38, po 4 miesiącach przybylo mi 7kg !!!!!!!!!!!!:-(
To połączenie braku ćwiczeń z ciągłym jedzeniem :--
-(
Nie dość że zaczynam wyglądać jak mały prosiak, to boję się że to zaszkodzi dziecku. Od wczoraj jestem na diecie (oczywiscie dieta od słodyczy, tłuszczy itp).
Najgorsze jest to, że smakuje mi WSZYSTKO i najlepiej w dużych ilościach.... Nie wiem z jaką wagą skończę ciążę, ale jestem przerażona.

Gdzies na zakupowym chyba pisałam na temat nosidełek własnie to co mówił Zawitkowski . Miałam z nim zajęcia w szkole rodzenia i uwielbiam gościaJest jego forum na stronce edziecko , odpowiada na pytania mam . Polecam
http://forum.gazeta.pl/forum/f,1017,Opieka_i_pielegnacja_a_rozwoj_dziecka.html
pewnie jest tak że skoro wcześniej ćwiczyłam to organizm jest do tego przyzwyczajony teraz nie ćwiczysz to odkłada. Zaczniesz ćwiczyć to zaraz zgubisz kilka kg![]()
Dziewczyny ja wiem, że i zbyt duża utrata wagi nie jest za dobra, ale ja Wam zazdroszcze że nie tyjecie.
Ja mam non stop napady głodu - mogę jeść 24h/dobę. Ze względu na zagrożenie nie mogę ćwiczyć (wczesniej siłownia 3 razy w tygodniu). Zaczynałam ciążę w rozmiarze 36-38, po 4 miesiącach przybylo mi 7kg !!!!!!!!!!!!:-(
To połączenie braku ćwiczeń z ciągłym jedzeniem :--
-(
Nie dość że zaczynam wyglądać jak mały prosiak, to boję się że to zaszkodzi dziecku. Od wczoraj jestem na diecie (oczywiscie dieta od słodyczy, tłuszczy itp).
Najgorsze jest to, że smakuje mi WSZYSTKO i najlepiej w dużych ilościach.... Nie wiem z jaką wagą skończę ciążę, ale jestem przerażona.
, tobym nie jadla, a to byloby raczej niewskazane. fakt, ze jesli idzie o jarzynki i owocki to markety omijam szerokim lukiem i kupuje je w warzywniaczku, gdzie marchew moze nie najpiekniejszej urody, ale za to moze mniej pedzona (ponoc im ladniejsze toto i bardziej dorodne tym gorzej).