reklama

Kwietniówki 2010!!!

gosiek- 29 marca o 18. mamy samolot. i tu pytanie do warszawianek .... jaka jest droga w wawie do lotniska ze strony białegostoku??? słyszalam ze rozkopane i nie wiem o ktorej z domu wyjechac zawsze schodzilo 2 godz a teraz????
maonka- na rekach to un mnie niósl ostatnio jak zemdlalam :-)

Oj jak na tą porę to troszkę Ci się zejdzie , sama droga w wawie nie jest rozkopana ale jak wjedziesz z janek do warszawy to standardowy korek jest ( tam jest praktycznie zawsze kor ) choć mniejszy będzie do centrum niż z centrum . Katowicka jest rozgrzebana w kilku miejscach , mój Mąż czesto jexdzi do bielska i mówi że w tej chwili do nas ( czyli do żyradowa to ok 4 godzin się jedzie ) on nie zawsze jeździ przepisowo nie wiem jak wy jeździcie , do tego musisz doliczyć jakieś 1.5 od nas do okęcia . Zyrardów jest 30km od wawy ( zjazd z katowickiej ) także jakieś 5.5 - 6 h musisz liczyć na dojazd .

reklama
mamusia-tak mi przykro z powodu zeba...:-(

Zielona- jeju...mam nadzieje ze to nic powaznego jednak:sorry:- szybkiego poskaladania sie do kupy zycze;-)

Gosiek- u nas tez poprzestawiane- Julka zasypia kolo 22 a wstaje też 9-10 rano...pomijając akcje nocne :/
A co do urodzinek to musieliśmy teraz bo za tydzien przyjaciele nie mogli a za to rodzinka przyjezdza- więc kolejna imprezka przed nami ;)

AgnieszkaSz-oby te prognozy sie sprawdzily- jak ja lubie takie ciepełko!

Marta- dobrze ze z Ola co raz lepiej

Cześć Mamusie :)

Ja ciągle zalatana, bo pogada cudna wiec na spacerku pół dnia a potem gości ;) a teraz mała marudzi więc nie dam rady pisać dalej... :/

Aniam, ale Filonka to z drugiej strony - z bialegostoku :D

Tak to jest jak człowiek zaspany i już i do kompa siada .

Filonka - to rozkopana jest trasa toruńska licz na nią godzinkę :)
Toruńska potem przechodzi w tą nową S8 to tam chwilkę zaoszczędzisz .
W weekend jak jechałam toruńską też był korek na pare minut ale był . Bo miejscami tylko jeden pas jest przejezdny .
Ludziska na szczęscie będą wracać do domu czyli w odwrotną niż Twoja stronę także nie będzie najgorzej .

Zielona dzięki za poprawkę he he

Kurcze i dalej mnie dusi ale no nic przetrwamy wiosnę to będzie dobrze, to najgorszy okres dla mnie bo jak wychodze na dwór z mała to się dusze, ale zauwazyłam że ona juz też oczy zapuchnięte czerwone i woda z nosa na dworze... grrr nienawidze alergii

Dziewczyny roczkowe, mogłybyście chciażby pio jednym zdjęciu wrzucic z roczku tutaj takim ogolnym mama tata i ja :-), ja też chcę podejrzeć :-) a chyba jako jedyna nie widze, takze postuluje :-) tutaj i proszę od każdej po jednym zdjątku tym które już miały i tym które dopiero będą miały :-) Koniec postulatu dziękuje :-D

A noi dobranoc, pchły na noc :tak: :-D

Witam:-)
Pewnie już śpicie, a ja nadal pracuje.. Lenka śpi:-)
Byłam dzisiaj a w zasadzie już wczoraj na kawce z koleżanką, 2h mi tak szybko minęły, że szok.
M. sobie sam na sam z córcią świetnie poradził, postanowiłam więc częściej wychodzić, a co;-)
Tylko muszę sobie jakieś koleżanki zapoznać, bo niewiele ich tu mam:-D

mamusia - współczuję.. w przyszłym tygodniu mojego M. wyrywanie ósemki czeka..

Ella - jak ja bym chciała, aby pobudki u nas w granicach 9-10.00 były a nie 6-7.00

marta - cieszę się, że z Olą z dnia na dzień lepiej:-)

isabela - sorry, nie wiem jak inne Kwietniówki, ale ja nie zamierzam zdjęć mojej rodziny na publicznym dodawać:-p

Wyśpijcie się za mnie, plisss... Mnie znów robota do 2.00 czeka

Witam z rana ;-)

M jak zwykle wstał ale udało mi się go jeszcze troche ululać :-D w efekcie wstaliśmy o 7. Mnie gardlo coś zaczyna pobolewac :-(
Isabela ja też nie zamierzam na ogólnym dodawać zdjęć bo nie chcę żeby ktoś niepowołany (i to nie o ciebie chodzi) je oglądał... Uzbrój sie w cierpliwość a zostanie ona na pewno nagrodzona...;-)

Witam się i uciekam bo już w firmie jestem

u nas noc całkiem całkiem - Julka budziła się tylko raz na mleko - nadal je w nocy, i nie mam pomysłu jak ją tego oduczyć.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry