Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dziewczyny ktoras wie czy w ten weekend zmieniamy czas?
jesli tak to spimy krocej czy dluzej o godzine (oby to bylo to drugie...)
ja nigdy tego nie moge zapamietac, wiem tylko ze czas zmienia sie w marcu i pazdzierniku. chyba
nie ma nic złego w tym, żeby jeden gatunek literacki miał kilku reprezentatnów a w ogóle uważam, że kanon powinien być szerszy (postulowałabym np. o Pożegnanie Jesieni, eseistykę Kołakowskiego, Księgę śmiechu i zapomnienia Kundery, Madame Libery i inne takie)... ale teraz dąży się do skrótu...Agnieszka ja nie wiem o czym piszesz, bo dla mnie HP to Hewlett Packard a WP - Wirtualna Polska ...

wygooglowałam i to samo
obciachem było mi się przyznać, ale dokładnie tak samo zinterpretowałamwygooglowałam i to samo
Jestem sto lat za murzynami... Ale szczerze ani nie czytałam, ani nie oglądałam i kompletnie nie miałam pojęcia, że to są książki przerabiane w szkole!
O ile HP sobie wywnioskowalam, to z WP musialam czekac na odpowiedz Agnieszki :-) Obie pozycje czytalam, obie mi sie podobaly, ale co do kanonu lektur sie nie wypowiem, bo to bardzo nie moja dzialka.