zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
Laski, ja nie mam cisnienia z mlodej chodzeniem. Jakis taki dziwny sen mialam, po prostu, jeszcze kupa idiotyzmow mi sie w nim nasnila...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Salamandra, to nie jest tak, ze ja sie jakos orientuje w polityce. Kiedys, dawno temu tak. Natomiast z czasem przestalam byc rewolucjonistka i cuchnaca polityka przestala mnie zajmowac. Sa jednak rzeczy, ktore mnie interesuja, sa tez takie, ktore doprowadzaja do szewskiej pasji.
Judysiu wy nie czekajcie z tymi dokumentami tylko zgłoście wszędzie gdzie trzeba zgubienie!! Po co wam większe problemy
A co do słów profesora to mam nadizeję że Zosiaczek będzie tą która dożyje późnej starości
Moje gardło!!! :-( booli czuje sie fatalnie
wp i hp to dla mnie to samo co dla Was))
o kanonie sie nie wypowiadam bo mam aktualnie focha na moj niezyciowy zawód
z 50 podan do podstawowek dostalam tylko 2 odpowiedzi i obie negatywne((
dzis wystosowalam oswiadczenie ktore dalam mezowi zamiast zasiwadczenia ze pracuje zeby zlozyl wniosek o przyjecie do przedszkola bo poprzednio mu nie przyjeli
napisalam ze jestem na etapie poszukiwan pracy i z racji mojego zawodu bedzie to praca od wrzesnia, poza tym liczmy na udzial w ewentualnym drugim naborze i prosimu o przyjecie wniosku ktory to umozliwi
ze tez trzeba sie tak kajac przed placówkami państwowymi...
jakby to nie bylo oczywiste ze dziecko konczy 3 lata i chce sie roziwjac

uff!
Uciekamy z tej chirurgii!!!
Rana bardzo szybko się goi i przenosimy się na nasze łóżko:-)
Szkoda tylko że mnie tam nie ma... rozłożyło mnie po całości, kaszel, katar, masakra!
Pozdrowionka dla wszystkich:-)
jaka tematyka Cię interesuje ??Laski, poleccie jakis dobry horror do obejrzenia, ale naprawde dobry :-)

Zielona może piła ?
toż to piła to taka rzeźnia na maxa...
no ale chociaż z drugiej strony to taki maxymalny horror... młócka na maxa
na reset idealna