reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
cześć wszystkim

jakoś dawno nie pisałam, bo zaglądam regularnie.
czuję się fatalnie, B mi bakcyla sprzedał. Alcja od 2 dni gorączkuję, nie wiem czemu, ani nie kaszle, ani kataru, ale gorączka to się pojawia to znika. Dzisiaj do lekarza mykamy, mam nadziej, ze to od zębów.
W pracy mam młyn straszny, powinnam jak mróweczka zasuwać, ale juz mi się tak tutaj szkrobnąć chciało.
Judysiu cieszę się, że dobre wiadomości. A Zosieńka silna naszą siłą, więc wyjdzie z tego całkowicie. Wszystkie wierzymy, a wiara czyni cuda.
Salamandra, to nie jest tak, ze ja sie jakos orientuje w polityce. Kiedys, dawno temu tak. Natomiast z czasem przestalam byc rewolucjonistka i cuchnaca polityka przestala mnie zajmowac. Sa jednak rzeczy, ktore mnie interesuja, sa tez takie, ktore doprowadzaja do szewskiej pasji.

tym sposobem zostanie nam społeczeństwo idiotów. ta część co się wykształci wyjedzie, a reszta nie będzie miała kasy

Judysiu wy nie czekajcie z tymi dokumentami tylko zgłoście wszędzie gdzie trzeba zgubienie!! Po co wam większe problemy
A co do słów profesora to mam nadizeję że Zosiaczek będzie tą która dożyje późnej starości :tak:

Moje gardło!!! :-( booli czuje sie fatalnie

mnie też:-(

wp i hp to dla mnie to samo co dla Was :))) :tak::tak:
o kanonie sie nie wypowiadam bo mam aktualnie focha na moj niezyciowy zawód
z 50 podan do podstawowek dostalam tylko 2 odpowiedzi i obie negatywne :(((

dzis wystosowalam oswiadczenie ktore dalam mezowi zamiast zasiwadczenia ze pracuje zeby zlozyl wniosek o przyjecie do przedszkola bo poprzednio mu nie przyjeli
napisalam ze jestem na etapie poszukiwan pracy i z racji mojego zawodu bedzie to praca od wrzesnia, poza tym liczmy na udzial w ewentualnym drugim naborze i prosimu o przyjecie wniosku ktory to umozliwi
ze tez trzeba sie tak kajac przed placówkami państwowymi...
jakby to nie bylo oczywiste ze dziecko konczy 3 lata i chce sie roziwjac

masakra, tak szeroko rozumiana polityka prorodzinna:baffled:
Gratki dla Tymka

Alicja nie budzi się w nocy odkąd ją wyeksmitowaliśmy (sama byłam zszkowana), tzn dzisiaj się obudziła, ale myślę, ze to przez zęby. Dostała nurofen i ładnie spała do rana.

uciekam, do pracy rodacy;-)

moja przyjacióła właśnie rodzi:-)

Ostatnia edycja:
kwiatyszku gartki dla Tymusia!!!!
Alla tez sie poplakalam jak posta Twojego przeczytalam. Ja dizs to tez przechodze ale 11 miesiecy:D

widze ze jakis zbiorowy bol gardla to ja dzis jakas chuste zloze zeby sie do niego nie dolaczac. Zdrowka!!! Polinko Ty tez szybciutko do zdrowia wracaj!!!

A ja dzis dzien w domku. Mala wlasnie sie obudizla wiec uciekam!!
milego dnia

uff!
Uciekamy z tej chirurgii!!!
Rana bardzo szybko się goi i przenosimy się na nasze łóżko:-)
Szkoda tylko że mnie tam nie ma... rozłożyło mnie po całości, kaszel, katar, masakra!
Pozdrowionka dla wszystkich:-)

Judysiu- zdrowka
u mnie ok- nie bede sie rozpisywala bo czas mnie goni
gratki dla Tymusia- dzielny chlopak
Alicja- dla Ciebie tez zdrowka, oby ta goraczka tylko zebowa byla :)

Laski, poleccie jakis dobry horror do obejrzenia, ale naprawde dobry :-)
jaka tematyka Cię interesuje ??
jak lubisz coś z duchami to polecam Amityville z 2005 roku, albo naprawdę mocny paranormal activity,

jak wolisz jakąś klasykę, no to hanibal lecter, ale na pewno widziałaś,
hmm co jeszcze... ja lubię też the ring ale oryginał japoński, a nie ten remake amerykański...

klucz do koszmaru też mi się podobał - tam motywem jest bodajże voodoo

jakby co coś jeszcze wymyślę, bo horrory/thrillery to mój ulubiony gatunek :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry