Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hehehehe. A wiesz maonka, ona nawet podobna do niej z gatki i ze styluSalamandra no co za bydle. A teściowa to jak z kogla mogla. Pańcia z pieskiem i kundelkiem do towarzystwa

Bo po co sie wku....ć. Skroty najwazniejsze wystarczaNiech się koleżanka ujawniMImo że nie z kwietnia
TYle osób nieustannie myśli o Zosi musi być dobrze
Katik - eehh nie wkurzaj
mam nadzieję że się choć troszkę ociepli bo pod koniec kwietnia jadę nad morze .
Kaci - nie wysłałam dziś paczki , polazłam na pocztę w ten cholerny wiatr a tu zonk od 11stej więcej w tą pogodę dziś nie wylezę bo mało mi głowy nie urwało także nadam w pon rano .
ale, że od 11?? nieźli są

na szczęście mamy internet mobilny, do tego w tel służbowym mam blueconnecta i Wi-Fi, więc jesteśmy uratowani... ale małż bez laptopa nie potrafi żyć 

No i pospała całe 15min., bo jak ją odłożyć chciałam to się obudziła z rykiem. Teraz też co chwilę do niej chodzę, bo się budzi i płacze. Dostała syrop, wapno, wit. C i spray do noska. Oby pomogło..
Na każdej stacji kogoś żegnali, pompki robili i okrzyki radości