AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Witam. Jestem ale mam tak pogoniony czas że słów brak...spadam bo już mi go brakuje...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Aniam świetna oferta i jakie warunki, szczególnie ten ogród. Kiedy jedziecie?

ehh ale Ci fajnie z tym wyjazdem tam napewno będzie ciepłoJuż nawet nie samego miejsca ale tego ciepła zazdroszczę bo mi strasznie brakuje słoneczka i upału już doła łapie jak widzę ten wiatr i deszcz za oknem :-
-(
a my tutaj jedziemy
Oferta: 5 dniowy wypoczynek w urokliwej Villi Sol w Niechorzu. Za rodzinny pobyt między morzem, a jeziorem: zamiast 560 zł zapłacisz tylko 274 zł! - FastDeal.pl
kupiliśmy taki kuponz nami jeszcze moja przyjaciółka z dzieciakami .. Mam nadzieję że będzie ciepło
![]()
mama paulinki no nieciekawie masz z tym jedzeniem.Biedna mala.
Na pocieszenie dodam ze moja tez nie spi jeszcze.Ona chodzi dopiero w okolicach polnocy spac.Co ja z nia mam.
Witam,
gardło boli jak cholera, płukanie niewiele daje. Jak mi nie przejdzie do jutra to lekarz obowiązkowy, a już nie pamiętam, kiedy u lekarza byłam (nie licząc ciąży).. M. też wstał i na gardło narzeka..
Na szczęście Lenka jakoś się trzyma:-)
maonka - szkoda, że z kursem się nie udało..
Maonka, szkoda, ze kurs nie wypalil, ale moze nastepnym razem. Ksiegowosc wydaje mi sie byc kosmicznie nudna, ale to dobry zawod i sama bym sie z checia na taki kurs wybrala. No ale w Meksyku nikt ksiegowych nie potrzebuje, tutaj sprawy zalatwia sie inaczej hihihihihi
od 25 kwietnia mam nadzieję że będzie ciepło .
Szkoda że kurs nie wypalił ale rzeczywiście szybko to wszystko . MOja ciocia na takim była z UE finansowanym ale coś tam z kadrami też 5h było dziennie ,. ale wszystko za darmo łącznie z dojazdami jak ktos miał daleko . mam nadzieję że jeszcze kiedyś się trafi i będziesz mogła iść
Maonka, szkoda, ze kurs nie wypalil, ale moze nastepnym razem. Ksiegowosc wydaje mi sie byc kosmicznie nudna, ale to dobry zawod i sama bym sie z checia na taki kurs wybrala. No ale w Meksyku nikt ksiegowych nie potrzebuje, tutaj sprawy zalatwia sie inaczej hihihihihi
Maonka szkoda, że nie wyszło. Może jak Alicja będzie starsza. Z plusów sytuacji sąsiadka przetestowana;-)

Dośc szybko doszła. Mam nadzieje,ze rozszyfrowałaś co i jak. A ten kotek gra na okraglo jak Olcia będzie ruszac, wiec jak dzwiek Cie juz bedzie wkurzal to wepchnij z tyłu w otworek kawalek sztywniejszej kartki lub cos podobnego. I przepraszam za niechlujstwo w zapakowaniu, ale Adaś pomagał :-) On uwielbiał tę żyrafę i motylki i zdaje się, że przypomniał sobie o niche.salamandra-dzieki wielkie za mate, dzis dostalam, super jest i Olce sie podoba, przelew juz zrobilam![]()