Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
w taką pogodę
No jak tak się zaczął mój kolejny dzień to ja dziękuję 

aż strach pomyśleć o tym, że ktoś tak potrafi postąpić
postanowiłam dlatego zrobić grilla, bo najłatwiej... 
3maj się tam!!
małż jedzie ze mną... boje się i tak... po powrocie do domu zabieram się za pieczenie biszkoptu na tort, dziewczyny mam pytanie, jak nasączyć taki biszkopt? po prostu go polać np sokiem pomarańczowym ? nie chcę żadnego alkoholu a ja w pieczeniu jestem noga...]Ale tu urodzinowo :-) U nas było 12 osób, wszyscy przyjezdni i po cichu cieszę się, że następna taka okazja nie szybko ;-)
Przepraszam, że znów mnie mało, ale jak jelitówka poszła precz (oby na zawsze - starsza dostała 2 rozgazowaną colę jako "soczek" i wszelkie atrakcje się skończyły) to teraz jesteśmy w trakcie przenosin M biura i magazynu, więc i tak nie wiem, jak się nazywam.
Anielka z racji urodzin o 5.30 rozpoczęła koncert. O 6 dałam jej ciepłej wody, zmieniłam pamperocha i poszła spać. Mnie już się nie udało. Swoją drogą mam wrażenie, że Huggiesy nie wytrzymują jej nocnych potrzeb.
Kici, ja kupiłam ananasy w puszcze, trochę rozcieńczyłam ten sok i tym nasączałam.
Judysia będzie dobrze. Musi!
mamoPaulinki życzę, żeby ciąg dalszy dnia był lepszy niż początek. A co do jedzenia - współczuję strasznie. Moje obie jak są zdrowe jedzą wszystko, najczęściej im za mało. Choć teraz starsza ma jeszcze jakiś uraz obiadowy i nie bardzo, ale na resztę apetycik wrócił.
Aniam młoda też jest notorycznie karmiona przez starszą. Tylko ta nie dzieli się najlepszymi kąskami (typu ciasteczko)
Kittek w Łodzi ostatnio na czerwonym notorycznie kradną torebki z przednich siedzeń
Agnieszka zdrówka dla Ciebie
Zielona, Elvie jak dziewczynki?
Aniez dla chłopaków też zdrówka
Dostałam maila od koleżanki, myślę,że warto przeczytać.
To nie jest żart.
To stało się to na parkingu AUCHAN ...
Wiadomość z ostrzeżeniem dla wszystkich.
Kobieta zbliżyła się wczoraj wieczorem na parkingu w centrum Auchan do dwóch mężczyzn, którzy proponowali nowy zapach perfum.Dali do powąchania próbkę.
Okradli półprzytomną ofiarę między zaparkowanymi samochodami.
Gdy na parkingu przed sklepem ktoś podejdzie do Was z prośbą o "powąchanie perfum", nie róbcie tego.
TO NIE SĄ PERFUMY TO CHLOROFORM
Kiedy powąchasz, tracisz przytomność i biorą wszystko: torebkę, portfel, telefon, pieniądze.
Prosimy o przekazanie wiadomości do wszystkich znajomych.
Zachowajcie czujność i koniecznie informujcie władze, jeśli spotkacie sie z taką sytuacją.