Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Różniej wypadało by dać jej obiad. A tam nie będą na mnie czekać, a muszę to dziś zrobić. Najwyżej kupię jej jakąś bułkę i po drodze zje.

Mamuski wasze dzieciaczki juz chodza ??? Bo moj Bartus to byl niezly len az do swoich pierwszych urodzin! Doslownie w urodziny zaczal raczkowac jak szalony , istne tornado, a do tego chwile pozniej wstawac przy wszystkim czym sie da no i puszczac sie z finalem obolalej pupyAle fajnie jest,czuje ze te chodzenie to kwestia "za niedlugo" . Czekamy czekamy
POZA TYM U NAS NA PODLASIU POGODA DO BANI. WIATR WIEJE JAK SZALONY , CO JAKIS CZAS PADA, A JA WYBIERALAM SIE DZISIAJ NA DLUZSZY SPACER Z MAŁYM I MOJA MAMA ;/
Za tydzien mam egzaminy w szkole... Ucze sie w liceum w trybie zaocznym... Szczerze nie mam nawet kiedy sie pouczyc przy Małym, a maz pracuje do 18 , 18:30 w domku a pozniej juz tylko nasz codzienny rytuał wieczorny i nauka poszla w las. Moze zaraz troszke zalukam do ksiazek, bo usypilam wlasnie Bartusia.![]()

i czekają na zmiłowanie...