a co tam opowiadaja? ja niestety w pracy wiec nie mam jak ogladac :-(kochana ewakuacja sprzed tv....
ogladacie rozmowy w toku?? o boze..... masakra....
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a co tam opowiadaja? ja niestety w pracy wiec nie mam jak ogladac :-(kochana ewakuacja sprzed tv....
ogladacie rozmowy w toku?? o boze..... masakra....
![]()
nie chcesz wiedziec!!a co tam opowiadaja? ja niestety w pracy wiec nie mam jak ogladac :-(
Witajcie dziewczynki nadrobiłam waszą produkcję ale nie mam siły odpisać każdej bo znowu od wczoraj odwiedzam kibelek i nie jest za fajnie . Jestem blada jak ściana od tych wymiotów i już nie mam siły.ale dzidzia najważniejsza :-):-) życzę wam miłego dnia
buziaczki
ja od początku bardzo wymiotuje i schudłam 4kg a że dalej wymiotuje to nie tyje więc ja na razie zero tylko minusik.
bo u mnie nie ma reguły o której mi się zachce....
Hej i jak samopoczucie u Justynek i wszystkich kwietnióweczek :-) ? Dawno mnie nie było ponieważ net mi niestety siadłChciała bym wiedzieć ile do tej pory przybrałyście na wadze , bo ja jak na razie 1,5 kilo ,ale i tak się boje że dobije do 27 tak jak ostatnio.

tak więc 

jedno co jest teraz fajne ,że od 1,5 miesiąca przytyłam tylko 0.5 kilo resztę na samym początku (lody i słodycze swoje dają ;-)
)Witajcie dziewczynki nadrobiłam waszą produkcję ale nie mam siły odpisać każdej bo znowu od wczoraj odwiedzam kibelek i nie jest za fajnie . Jestem blada jak ściana od tych wymiotów i już nie mam siły.ale dzidzia najważniejsza :-):-) życzę wam miłego dnia
buziaczki
ja od początku bardzo wymiotuje i schudłam 4kg a że dalej wymiotuje to nie tyje więc ja na razie zero tylko minusik.
ale wymioty ustały
jak miłohej dziewczynki Justynki ja też mam na imię Justyna ;-) no to jesteśmy już trzy :-)
kwiatuszek mam rodzinke pod szczecinem!!!!
te to zrobimy ogolny zjazd!!!!
a o tym brudziu to fajny pomysl...
Ja teraz 63 przed 56 kilo czyli ......7 kilo na + ale nie mam się co stresować bo w pierwszej ciąży przytyłam 40 kilotak więc
jedno co jest teraz fajne ,że od 1,5 miesiąca przytyłam tylko 0.5 kilo resztę na samym początku (lody i słodycze swoje dają ;-)
)
ale co zrobić
wymiotów zero a apetyt od samego początku dopisuje. Najgorzej jak mam w nocy pobudkę to nie zasnę dopóki nie zjem bo tam mnie siorbie