reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Hej
Udalo się złapac siuski, jak juz wychodzilismy Z. nagle łapie się za pieluchę i mówi "ooo" , woreczek nakleiłam odwrotnie niż na instrukcji i udało się :-D

wyniki mamy dziś o 17 zwariuje do tego czasu.

..................................................................................................................

[*] PAMIĘTAMY

Zosieńko aniołku nasz najdroższy opiekuj się z góry Twoją Mamusią i Twoim Tatusiem. Zawsze będziemy o Tobie pamiętać Iskierko!!!

Love 3mam mocno kciuki za wyniki!

Zosieńko- czas się pożegnać... moje serce płacze dziś razem z całym niebem... z całym światem... Twoja dusza i serduszko zawsze będzie z nami.
[*] :*
[*]

Antośka też od kilku dni z gorączką, stanem podgorączkowym który sam mija i juz sama nie wiem czy zwalic na 3 czy na wirusa właśnie.

Chorowitkom zdrówka.

.....................................................................................................................................................................................................

Judyta, Marek dużo siły i woli odnalezienia spokoju w cierpieniu

Zoisu [*] baw się pięknie na górze wśród jasnych chmurek i spoglądaj czasem na dół na nas, opiekuj się rodzicami, pomagaj im troszke, tak troszeczke

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry