reklama

Kwietniówki 2010!!!

Ty to kobito wylecz i to szybko, żeby sie paprać nie zaczęło!!!
ja to mam jeszcze sprzed ciazy, czekalam do konca 1 trymestru, a teraz boje sie isc do pierwszego lepszego...
u mnie tj tak mam ulamanego zeba z tylu (wykruszyla sie chyba sam) i zaczelo to ropiec.... teraz pod dziaslem mam guzka z ropa i to boli... czyli czeka mnie czyszczenie i leczenie a ja sie boje dentysty!!!!!!!!!!!!!

reklama
Witam mamuśki
Miłego i słonecznego dzionka wszystkim życzę:-)
Dziś jest już drugi dzień , odkąd nie mam mdłości- może już sobie w niepamieć poszły coo? zatem z łózka szybko wstaje i do sprzątania kuchni dziś się udaje....

2nn3lbetd9e6dbef.png

ja to mam jeszcze sprzed ciazy, czekalam do konca 1 trymestru, a teraz boje sie isc do pierwszego lepszego...
u mnie tj tak mam ulamanego zeba z tylu (wykruszyla sie chyba sam) i zaczelo to ropiec.... teraz pod dziaslem mam guzka z ropa i to boli... czyli czeka mnie czyszczenie i leczenie a ja sie boje dentysty!!!!!!!!!!!!!

sio do dentysty!!!!!! dadzą CI znieczulenie tylko zaznacz ze jestes w ciąży, bo jest inne niz dla nie ciązastych i bedziesz miala spokój - Ciebie nie bedzie bolec i bąblowi nie zaszkodzi

SIO SIO SIO!!!!!!!!!!

Spróbuje Wam wysłać mój brzuchol z profilu- wczoraj w przypływie dobrych checi pstryknęłam sobie fotkę:-)

Widać?? bo ja chyba nie wiem jak go wkleić, i uskuteczniam radosną tworczość:crazy:

2nn3lbetd9e6dbef.png

Załączniki

• PA282222.jpg
    PA282222.jpg
    11,5 KB · Wyświetleń: 45

Ja się chyba bardziej, boję ginekologa niż dentysty, na dentystę załapałam już taką jakąś znieczulice, ze w poprzedniej ciąży chyba z 5 zębów plombowałam na żywca i się już nie boję

Ja się chyba bardziej, boję ginekologa niż dentysty, na dentystę załapałam już taką jakąś znieczulice, ze w poprzedniej ciąży chyba z 5 zębów plombowałam na żywca i się już nie boję
a ja sie mega boje dentysty :(....
podzielcie sie odwaga i tymi duzymi brzusiami.... :(... aaaa ja tez chce taki brzunio kamisia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja tak wygladam jak sie najem :)...
wiedzie do czego doszlam: ze na noc bede se ustawiac stosy jedzenia przy lozku, bo jak sie budze w nocy to glodna jestem ale nie chce mi sie wstawac z cieplego lozeczka i tak gloduje do rana.... i temu nie moge przytyyc :(... chyba...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry