Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tez mam astygmatyzm, i plus na jedno oko. Bo na drugie minus... widzialyscie kiedys takie cuda? Bo ja drugiego takiego dziwolaga nie znam hehehhe
tak znam
ja mam na prawe oko wrodzoną nadzwroczność z niedowidzeniem a drugie mam zupełnie zdrowe
to takie typowe przedszkole?
czy jakiś punkt opieki?
Gosiek welcome :-)
Ach ta nasza biedna Ami.. Wilgotnosc powietrza i slonce pewnie sa ta przyczyna, ze u Was tak ciezko z wyleczeniem. Jestem ciekawa, czy to drapanie bedzie mialo duzy wplyw na jej charakter. Bo jakby nie było to strasznie irytujace.
Gosiek a z jakich konkretnych powodow mieszkacie w Hiszpanii? Praca?
Agnieszka przykro z powodu autka. Dobrze, ze calo wyszlas z tego. Ja raz, jeden jedyny skasowałam auto, ale z taką oprawą, że więcej czułam zarzenowania niż złości
Moj maz z kolega siedzieli sobie w kolegi wypasionym audi na parkingu. Zauwazylam ich więc chcialam zaraz obok zaparkowac miedzy jego furą, a taka duza przyczepą handlową. Nie chcac zahaczyc o audi zrobilam wielki łuk kompletnie nie patrzac , co po mojej prawej, a z pełnym skupieniem obserwujac audi i bum! tak gwizdnęłam w przyczepę, ze cala ćwiartka auta zmasakrowana. A miałam takie ładne ciemno-zielone suzuki swift :-( Patrzal na ten moj manewr malzon, jego kumpel, moja tesciowa i wszyscy etatowi snajperzy z bloku. Dostarczylam rozrywki, ale zaden mi nie krzyknal uwazaj, a czasu bylo dosc :-)
A zaczęła chodzić bo wpadłam w końcu na to, żeby dziecko zaczęło w domu chodzić w obuwiu, a nie jak do tej pory w skarpetkach lub na bosaka. buahahhahaMaonka, moja lala babke po gebie kazdego ranka przez 3 miesiace :-)