Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Od wczoraj się naoliwiam, w ciąży z Lenką też od dnia zrobienia testu smarowałam się oliwką i nie mam ani jednego rozstępu:-) M. się znowu włączyło gadanie do brzuszka
Ja wynajduję plusy sytuacji i znalazłam m.in. taki, że plan dzieciowy przed 30-stką wykonam
Bardziej liczę na to, że Was na powiększanie rodzin skutecznie namówię!!Daga - Ciebie też myślami wspieram, bo wiem, że Ola dziś tylko 2h w żłobku, ale to pewnie najgorsze 2h w Twoim życiu
dzisiaj było 2 dzieci płaczących bo pierwszy raz w przedszkolu były. Więc nie bój żaby przyzwyczai się
co niezmienia faktu że przytulam cię.
nie wiem skąd mu sie to bierze bo jakoś szczegolnie go nie zachęcam do przebywania tylko ze mną ale do obcego nie pójdzie i koniec...nawet dzieci nie są go wstanie przekonać. No ale pocieszam sie że J. też taki byla a jak poszedł w zeszłym roku do przedszkola to problem był 2 dni i potem było git.
nawet odwrócić się nie mogę, nie mówiąc o schyleniu bo mi ją rozsadza od środka ... anwet oczy mie bola od środka... masakra
;-) (tom se prywatę strzeliła
)
błoga cisza w domku do 15 ;-):-) no chyba że Helenka da czadu
Masz rację jutro będzie sprawdzian czy Bartek tęskni a właściwie to w poniedziałek bo wiem że zawsze po dwóch dniach wolnego dzieciaki potem mają trudności w pójściu z powrotem do żłobka lub przedszkola.
Ty to zawsze będziesz kwietniówką 2010 i widzę że masz super misję ;-) ciekawe kogo jeszcze zmotywujesz do powiększenia rodziny:-)
mimo wszystko miłego dnia

będzie dobrze i na zapas się nie przejmuj.
musiały go z opiekunką 'ulapać' w locie, nie płakał, bawił się (oczywiście zabawkami, bo to jeszcze nie jest etap mega zabaw z dziećmi), pani powiedziala, żeby wszystkie tak dobrze znosiły rozłąkę toby było super :-) tylko, że stwierdzila też, że to jest mega zbój. To ze on jest łobuz, to ja wiem, ale że przyklad idzie z góry, to się nie dziwie, że od Kuby się uczy 

każda z osobna 

ze niby jak mam to zrobić? Z Kuba takich pomysłów nie miały 

i tak nie dałoby się tego połączyć z rehabilitacją bo byłaby zbyt zmęczona... Współczuję Daga ale moze z czasem się oswoi, pozna dzieci i będzie chętniej tam spędzała czas.