Szybciutko nadrobiłam bo jutro czas się przestawić na wstawanie o 6tej, co dla mnie jest mega trudne. Kurcze wczorajszej nocy nie mogłam zasnąć, cały czas się zastanawiam czy dobrze zrobiłam zmieniając pracę... buuu..
Dziś jak zobaczyłam moją pensję to myślałam,że spadnę z krzesła. Ze złości wybierałam się już wydać ją całą bo miałam takiego nerwa,że szok. A w telewizji trąbią,że nauczyciele to nawet 3 tysiące zarabiają, taaa na rękę to chyba przy dwóch etatach.. albo ci z 20letnim stażem i masą nadgodzin
U nas ząbkowanie na maxa, Maja budziła się dziś co chwilę w nocy, prawie się nie wyspałam, dziś przed snem też bidulka się męczyła...
Aga zdrówka dla Mareczka oby szybko mu przeszło. A Jaś widocznie się stęsknił za przedszkolem, super,że tak je lubi
Aniez no zuch chłopak z Bartusia!
Gosieńka to teraz będziecie miały z Helenką dużo czasu dla siebie, kawa, lody, zakupy i te sprawy. Musimy się na nocne rozmowy w weekend umówić;-)
MamoPaulinki 3mamy kciuki za nowy suwaczek

))
Daga biedna Olusia, kurcze mam nadzieję,że zacznie się oswajać i szybko jej się spodoba.
Elvie dbaj o siebie, życzę ci aby cała Twoja ciąża przebiegała bez nieprzyjemnych atrakcji
3majcie się ciepło dziewczyny