reklama

Kwietniówki 2010!!!

Elvie z tego co pamiętam jak mi mówiła dentystka to z zębami jest różnie bo czasami jest tak,że wcale nie boli ten, który jest chory,a np ten który już był leczony, a szczególnie jeśli był leczony kanałowo. Ja tak miałam,że bolał inny ząb, a inny był do leczenia,ale to dopiero pokazało zdjęcie.
Dlatego tak ważne jest wtedy zdjęcie. Jeśli nie miałaś jednak tego bolącego zęba wcześniej leczonego to może rzeczywiście się lekarka pomyliła i rzeczywiście spróbuj na jutro się umówić. Pamiętaj jak coś to kobiecie w ciązy nie odmówią, hehe ;)

reklama
Najadłam się i od razu mi lepiej:tak: Dzisiaj się już bez apapu obejdzie, bo już nie boli ale tak ćmi, więc w sumie zjadłam dwie tabletki (wczoraj i przedwczoraj po 1szt.). Przy jedzeniu też nie bardzo mogę tą lewą stroną gryźć, tylko prawą, więc dziwnie mi się jadło:-D

gosienka - no to jesteśmy umówione:-D

Hej Kobitki, melduje, ze goscie dotarli cali i zdrowi.
Dziewczyny tak poszalaly, ze do 23 spac nie chcialy, potem padla Alijka ( nie dziwie sie, bo wg jej czasu to juz po polnocy bylo), a potem dopiero Pole tata dal rade uspic.
Ciekawe do ktorej jutro pospia.

Ja się tylko szybko witam :-)
U nas po faaaatalnej nocce (M. darł się przez 3 h) piękna pogoda :-) Już byliśmy we 4 na basenie (ależ szał był :-D i to zarówno w wykonaniu J. jak i M.), teraz czekamy aż się teściowej bogracz upichci to go spałaszujemy i na urodzinki dzisiaj mykamy także udanej soboty :-)

Dzieńdoberek :-):-):-)

Widać że pogoda ładna i wszystkie babki wywiało:tak::-D

Katik to się Pola z Alijką wybawiły ale podejrzewam że rano nie dały wam pospać;-)

Elvie jak tam zębol?

Agnieszka co to ten bogracz??? Udanej imprezki :tak:

Miłej soboty:-)

Witam i ja;-)
Młoda wstała przed 7.00 ale zajęła się nią babcia, więc pospaliśmy do 9.30. Jak wstałam to mama i Lenka spały:-) Teraz są na spacerze, a ja ogarniam mieszkanie, robię obiad i ogórki z chili i miodem, bo M. je uwielbia a ostatnio zrobione już zjadł.

Katik - czekamy na zdjęcia małych księżniczek i tych dużych też;-)

Agnieszka - porannego basenu zazdroszczę! Nam się zawsze trudno zmobilizować, ale jak juz pójdziemy to tak nam się podoba, że obiecujemy sobie chodzić regularnie, ale później nic z tego nie wychodzi:zawstydzona/y:

gosienka - dziękuję, już wszystko ok. Nic mnie kompletnie nie boli, a jest sobota, więc dentystki fatygować nie będę. Przejdę się do niej na spokojnie w poniedziałek.

Miłego weekendu, dziewczyny!!

Witam weekendowo
Operacja w końcu się odbyła, babcia jest przytomna i ma się dobrze, mam nadzieję, że wszystko dobrze się skończy.
Nadrabiać będę w poniedziałek, bo teraz mam męża i nie chcę tracić cennego czasu z nim.
Buziaki dla Was i cieplutkiego październikowego weekendu, u nas bosko

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry