Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kicia w moim przypadku stopery odpadają - po pierwsze muszę uslyszeć budzik ,a po drugie usłyszeć Olę jak się ewentualnie w nocy przebudzi.
Po tych paru dniach byłam taka wymęczona, ze dziś spałam całą noc jak kamień, padłam już o wpółdo 21
a co do bolow brzucha to mam czesto, chyba codziennie, raz mnie boli, raz ciagnie, raz kluje, juz sama nie wiem, codziennie cos innego i w innym miejscu, nie wiem co to![]()
Ja w sumie się tym już trochę martwię bo mam tak od 2 tygodni (ale byłam u gina-zbadał i stwierdził, że wszystko gra i mam brać duużo magnezu, ale dziś też mam wizytę to zapytam znowu) bo raz gniecie, raz kłóje w podbrzuszu, raz z jedne raz z drugiej strony albo po środku
czytałam że to te wiązadła się rozciągają prawdopodobnie, co nie zmienia faktu, że nie uspakaja mnie to że codziennie mnie brzuch boli
a mówią, że ciąża to nie choroba
Ja staram się dużo leżeć bo wtedy jest lepiej, no i nie brać no-spy bo jednak nic nie jest obojętne dla dzidzi 
Ja tez sie interesuje takimi pieluchami. Nie tylko ze wzgledow ekologicznych, ale takze ekonomicznych ;-) Na ktorejs ze stron jest policzone, ze na pieluchy wydaje sie srednio 1400 zl rocznieTe wielorazowe maja bardzo dobre opinie - rzadko sie cos odparza. No i wcale nie trzeba miec nie wiadomo ilu tych pieluch, wystarczy kupic 4 otulacze, a do srodka mozna pakowac co sie chce - tetre, pociete reczniki i pociety kocyk polarowy (odciaga wilgoc od skory) np. z Ikei za 6zl ;-).
Mnie jeszcze zainteresowalo EC, mysle, ze to bardzo fajna sprawaTutaj link do krotkiego filmiku jakby ktoras nie wiedziala o co chodzi bezpieluch.pl - Pożegnanie z pieluszkami - Start
A co myslicie o noszeniu dzieci w chustach? Mnie sie to strasznie podoba, tutaj jest filmik ktory dobrze to motywuje (chociaz samo wykonanie filmiku strasznie mnie smieszy;-)):
YouTube - Prezentacja
W koncu maluch rozstawi nozki, ciesz sie, ze masz okazje pojsc na drugie usg juz niebawem
Dziewczynki kiedy wedlug Was jest najlepszy moment na usg 3d/4d???? Czy ktoras z warszawianek ma upatrzonego jakiegos gin, ktory robi takie usg i nagrywa na plytke?
Witaj w klubieJa w sumie się tym już trochę martwię bo mam tak od 2 tygodni (ale byłam u gina-zbadał i stwierdził, że wszystko gra i mam brać duużo magnezu, ale dziś też mam wizytę to zapytam znowu) bo raz gniecie, raz kłóje w podbrzuszu, raz z jedne raz z drugiej strony albo po środku
czytałam że to te wiązadła się rozciągają prawdopodobnie, co nie zmienia faktu, że nie uspakaja mnie to że codziennie mnie brzuch boli
a mówią, że ciąża to nie choroba
Ja staram się dużo leżeć bo wtedy jest lepiej, no i nie brać no-spy bo jednak nic nie jest obojętne dla dzidzi
Życzę wszystkim mniej uciążliwych "bóli" i duzo zdrówka! :-)
Fakt faktem, że wczoraj pół dnia spędziłam w pociągu na siedząco i może to miało wpływ. Nospę czasami lepiej wziąć niż nie brać. Tak mi mówiła lekarka, że nospa mniej szkodliwa niż np. skurcze. No nic dzisiaj już trochę lepiej więc może to te podróże tak na mnie wpływają 

w końcu ktoś;-) i w supermarkecie jak mu mówiłam ze się jego potomek rozpycha to kucnął i zaczął się do brzucha drzeć "cześć maluszku tu tato"

może ciepłe mleko przed snem???
dobrze więc dopytaj co i jak bo kurczę potrafią złośliwi być...

kciuki za badanka i mniej stresu
Dla mnie maluch mógłby spać i leżeć a jak do sklepu wyjdę to z chustą żeby wózka nie targać np.... no nie wiem ale nie zamierzam się przyszyć do tej husty

Aż strach pomyśleć jak od 16listopada zrobią wpisowe po 1zł, 90zł w prezencie i kuferki kosmetyczne będą rozdawać - to dopiero będzie szaleństwo

Ja chce chuste bo przy dwojgu różnie może być .. nagle się szymkowi może zachciec do wózka spac np.. i co afera będzie że dziecie jedzie a on nie . A tak młodsze w chuste i po temacie![]()
Witajcie!
Ja jak zwykle nie mam czasu pisać, ale się przypominamy.
Obroniłam pracę mgr na 5, dostałam nawet za nią wyróznienie.
Wyprawiliśmy Izuni roczkową balangę w Halloween.
Wszystko w porządeczku, dziś mam wizytę u gina
Trochę mnie brzuch czasem pobolewa, jak ponoszę Izunię.
Spytam dzisiaj co i jak.
Widzę, że temat chust.
Mam i chwalę. Izunia też lubiła być noszona.
Oczywiście nie mówię o całodziennym noszeniu, ale na krótkie wypady, albo w górki to super-wygodne rozwiązanie.
Miałam również nosidło, ale jak dla mnie koszmarnie niewygodne.
MIŁEGO!