reklama

Kwietniówki 2010!!!

Czesc kobiety

Wpadlam tylko na chwile od 10 montuja meble i pedze tam jak na skrzydlach z ksiazka w rece jutro egzamin.

Elvie niezazdroszcze 'pączusia" hehe" :-)
Kittek nie zazdroszcze dywanika ;-)

Do pozniej :-)

reklama
Jestem...
J. dzisiaj sie jakieś duchy w nocy śniły i potem zasnąć nie mógł bidula...
mnie jest zimno bo teściowa inteligentnie stwierdziła że ona ma ciepło na dole... :no: nie skomentuje... ja mam ledwo 17 st i piździawica jak cholera...teraz lata jak porąbana bo biedne dzieci mają tu zimno :no: ehhh
a koło 10 mykam na zakupy bo w lodówce już tylko światło...

Dzieńdoberek

Mój małż dzisiaj od rana poprawił mi humor:tak: po wczorajszym mega złym popołudniu:no: Miałam w szkole wywiadówkę u Emila więc małż musiał przyjechać do dzieci, wracam po dwóch godzinach do domu a tam sajgon totalny, obiad nieposprzątany ze stołu, Mateusz dopiero zabiera się za lekcje bo przez pół godziny szukał gumki do mazania, Hela lata z pełnymi majtkami bo tatuś nie usłyszał że dziecko woła si ( fakt że si to znaczy także kupa :-):-)) Normalnie myślałam że wyjdę z siebie i stanę obok.Pytam się małża co on robił przez ten czas on mi na to że musiał coś na laptopie zrobić :no: Normalnie tak ich pogoniłam że :szok: Hela tylko stała i patrzyła, małż szybciutko zebrał się i pojechał do pracy bo wiedział że nie ma żartów i lepiej zejść mi z drogi. I jak ja mogę gdzieś sobie wyjechać sama nie ma takiej opcji bo jak wrócę to nie wiem co w domu zastanę :wściekła/y:
Rano małż przyjechał z podkulonym ogonem i powiedział że zamówił mi wizytę u kosmetyczki tak w ramach przeprosin :tak:
Najbardziej rozbawiła mnie jednak historia telefonu Emila do mojego małża, Emil mu powiedział że nastepnym razem to niech lepiej on pójdzie na wywiadówkę bo przynajmniej awantury w domu nie będzie:-D

Dobra lecę ponadrabiać co tam naskrobałyście od wczoraj ;-)

heloł,
ja się dzisiaj tylko witam... jestem dzisiaj troszkę nie teges... rano przed pracą poszłam na zabieg kriokoagulacji i czuję lekki dyskomfort no i boli mnie teraz jak przy okresie... :-( no ale efekty będą wysoce zadowalające jak to stwierdził mój lekarz.
miłego dzionka

Dobra to zaczynamy

Agnieszka 17 stopni to nieciekawie, jak twojej teściowej tak gorąco to niech sobie okno otworzy:no: ty masz chore dzieciaczki więc nie możesz mieć takiej zimnicy:no: Miłych zakupów:tak:

Isabela za jutrzejszy egzamin trzymam kciuki :tak: Fajnie że meble montują, czekamy na foty :tak:

Ewka mam nadzieję że po kawie wena wróci;-)Co do sprzątania to Helenka naśladuje braci a ja ich szkolę strasznie z porządkiem w pokoju więc ona też pomalutku się wdraża ;-)

Kittek chętnie przyjadę :tak::-) dwa razy nie musisz mówić :-D

Zielona też uwielbiam ciszę w domu jak potwory śpią :tak: lampka wina to jest to :-)

Katik no cóż pogardziłaś trzecim miejscem:-pZdrówka dla Polinki

Elvie kobiety w ciąży denerwować nie można oj nie ;-) ;-)Miałaś prawo się wkurzyć, ja bym do tej cukierni już nigdy nie poszła :no:

Magda po tym jak trzeci raz karmiłam to sama jestem ciekawa jaki rozmiar pani by mi doradziła, na temat swoich piersi nie będę się wypowiadać :-(

Nata dzięki za porady w sprawie zabawiania kociaka :-)

Kamisia no twoja szefowa to ma tupet :wściekła/y:Mam tylko nadzieję że szybko znajdziesz nową pracę i na odchodne powiesz kierowniczce co myślisz :tak:

gosia super że ktoś komp na śmietnik wyrzucił bo dzięki temu masz kontakt ze światem ;-)

Kici mam nadzieję że jednak mocno nie będzie boleć.Przytulaski.

Miłego dnia babeczki

Witam,
M. naczynia zmywa a ja się biorę za jakieś jedzonko, później tylko Lenkę położę spać i będę miała chwilę wolnego;-)

kittek - dywanika nie zazdroszczę

isabela - powodzenia na jutrzejszym egzaminie!

gosienka -ależ Wy macie wesoło i fajnie się to czyta, choć wiem, że Tobie do śmiechu nie było. Mąż karnetem do kosmetyczki się obronił;-) Jak tam kociak?

ewka - o 9:30 już druga kawa Ci potrzebna? Masakra:no: Mój M. by Ci wykład strzelił i zalecił picie tylko jednej kawy i po południu.Kiedyś też rano pił, ale poczytał, poczytał i się przestawił;-)

kici - mam nadzieję, że już Cię nie boli. Swoją drogą zabieg przed pracą - odważna jesteś:tak:

Mykam, bo tulinka się tuli-tuli domaga:-)

Agnieszka- no to zimno macie... u nas jest 20-21 i mi sie wydaje chlodno...

Ewka- ja czasem tez potrzebuje 2 kawy o poranku ;-)

Gosienka- no padlam... faktycznie niech malz na wywiadowki chodzi :-D

Kici- no to zdrowiej

Elvie- zreferuj nam tutaj najnowsze pomysly naszego Sloneczka... na politykow nie mam sily... obiecanki cacanki a i tak zaplaci narod ;-)

reklama
Cześć dziewczynki :)

Melduję, że żyję i nadal choruję...już lepiej ale dla odmiany dziś poł nocy mnie potwornie brzuch bolał więc kompletnie nie wyspana jestem.
W domu za to co raz lepiej i humory lepsze i jakoś tak znów pelna nadzieii się robie więc mże będzi elepiej faktycznie :)

Pozdrowionka dla wszystkich!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry