Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nie skomentuje... ja mam ledwo 17 st i piździawica jak cholera...teraz lata jak porąbana bo biedne dzieci mają tu zimno
ehhh
po wczorajszym mega złym popołudniu
Miałam w szkole wywiadówkę u Emila więc małż musiał przyjechać do dzieci, wracam po dwóch godzinach do domu a tam sajgon totalny, obiad nieposprzątany ze stołu, Mateusz dopiero zabiera się za lekcje bo przez pół godziny szukał gumki do mazania, Hela lata z pełnymi majtkami bo tatuś nie usłyszał że dziecko woła si ( fakt że si to znaczy także kupa :-):-)) Normalnie myślałam że wyjdę z siebie i stanę obok.Pytam się małża co on robił przez ten czas on mi na to że musiał coś na laptopie zrobić
Normalnie tak ich pogoniłam że
Hela tylko stała i patrzyła, małż szybciutko zebrał się i pojechał do pracy bo wiedział że nie ma żartów i lepiej zejść mi z drogi. I jak ja mogę gdzieś sobie wyjechać sama nie ma takiej opcji bo jak wrócę to nie wiem co w domu zastanę 

ty masz chore dzieciaczki więc nie możesz mieć takiej zimnicy
Miłych zakupów
Fajnie że meble montują, czekamy na foty 
:-) dwa razy nie musisz mówić 
lampka wina to jest to :-)
Zdrówka dla Polinki
Mam tylko nadzieję że szybko znajdziesz nową pracę i na odchodne powiesz kierowniczce co myślisz 
Mój M. by Ci wykład strzelił i zalecił picie tylko jednej kawy i po południu.Kiedyś też rano pił, ale poczytał, poczytał i się przestawił;-)