Eh... ja sie tam ekspoze nie bede ekscytowac, bo nie ma czym, Ameryki nie odkryli, powiedzieli to, co bylo do przewidzenia (o wieku emerytalnym truli juz od kilku lat nie nowosc)... pytanie co podpisze prezydent, co przejdzie i czy w ogole przymierza sie do realizacji pomyslow... Mnie tylko wkurza, ze np. o cieciach w administracji panstwowej cichosza... o obnizeniu kosztow paliwa cisza byla, jest i bedzie, a jak paliwo idzie w gore to kochane, mozemy miec prywatne emeryturki a i tak g... bedziemy mogli kupic, bo wszystko pojdzie w gore, to samo jesli chodzi o prad... mozna by gadac cale lata i nic z tego nie wyniknie, bo obecna sytuacja jest wynikiem wczesniejszych rzadow zarowno prawicowych, jak i lewicowych, poza tym nie zyjemy w prozni i bagienko swiatowe tez nas ciagnie...
Wronka- zgadzam sie z Toba, z tworzeniem nowych m-c pracy tez jest koszmar, no i moim zdaniem wiele osob 60+ i tak bedzie na garnuszku panstwa, bo pracy nie znajdzie, albo starci, bo jak ja pomysle o 65 letnim kierwocy tiru, albo operatorze koparki... z calym szacunkiem, ale sa zawody, w ktorych moze byc niefajnie... no i, ze Polak potrafi, to skoro nie emeryci, pojawia sie... rencisci... sprawne Panstwo powinno przede wszytskim dbac o przedsiebiorczosc, w kazdym wymiarze tego slowa, wspierac rozwoj nauki, nowtych technologii, gdzie to macie???
Dzieciaki pospane, matka piwo pije, swieto lasu, bo nie przepadam, ale co tam... stary przytargal ze sklepu jakies ciemne i nawet zdatne do picia ;-)