Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny zapomnialam swojego hasla i loginu do youtube bo dawno tam nie wchodzilam.Czy moge go jakos odzyskac?

białko sobie na kolację wymyśliłam
a mięso 'przyjdzie' dopiero ze starym 
U nas buty to tez szal cial i umyslu...
Ella, waga mi troche skoczyla, przez stres wlasnie. Jest jakies 67kg. Zrzuce ze dwa i bedzie git. Najgorsze jest to, ze mam brzuch sflaczaly i wyglada jak jedna wielka falda. A ze podobnie jak Aniez, cwiczeniami sie brzydze... Czasem zaczynam A6W, ale dochodze do 16 i odpuszczam sobie, bo mnie nudzi i zajmuje czas, ktorego nie mam.
Mloda nie poszla na zajecia, bo stary pisal CV i wreszcie napisal i wyslal. Teraz zostaja wypedzeni do McDonalda, niech Konstancja pobryka troche.
Gosiek, teoretycznie podwinno Ci pokazac opcje: przypomnij/przywroc haslo. Kliknij na to i powinni wyslac nowe haslo na maila

kilogramami się nie przejmuj, znając ciebie szybko je zgubisz 

Szmery zbadajcie koniecznie. My w zeszłym roku we wrześniu byliśmy u kardiologa, bo młoda miała zasinienie nad ustami i trzeba było skontrolować. Nasz ówczesny pediatra polecił nam wówczas kardiologa, który przyjmował w Jeleniej Górze, ale teraz patrzę w książeczce a tam pieczątka z adresem wrocławskim, więc podaję:
a ostatnio na weterynarza