Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
szczególnie jak babcia była już mniej mobilna siłowo i umysłowo. No i do tego stancja na studiach... Także teraz jak trzeba to się dzieciakami zajmie, obiad ugotuje tylko sprzątać nie lubi ale jak trzeba to i posprząta łącznie z myciem podłóg... Okien tylko nigdy nie mył...
a w tv i tak nic ciekawego nie leci
ja tam ściągam filmy z netu oglądam co chce i kiedy chce. I jestem szczęśliwa z tego powodu. A telewizora nie mamy od 5 ponad lat... nigdy jako małżeństwo nie mieliśmy...J dobranockę ogląda u babci na dole i tyle 

i jeszcze byśmy pospały tylko listonosz nas obudził ;-)
ale demokracja panuje i nie mam siły przebicia z moim jednym głosikiem ;-)

aby dziecko radośnie do przedszkola chodziło
:-)

Wózka nie bierzemy, żeby się zmęczyła
poza tym mój stary, jak zostaje ze stonką sam, to sie zastanawia, jak ja ogarniam chatę, bo on wtedy robi wszystko, ale wieczorem, jak Potwory padną ;-)
A mi dzisiaj padło na mózg... ukleiłam 100 uszek na święta (bo ja mrożę) i teraz się zastanawiam, czy sobie małej lampki małego conieco nie zapodać... hm...
ehhh w niedizele byliśmy u babci mojego A. Mieszka tam jego kuzynka z rodziną i dzisiaj sie dowiedziałam że wczoraj średnie dziecię wysypało ospą :-( i prawdopodobnie najstarsze też ma ospę... cholera! Musze obserwować... Mam nadzieję że jak już się któreś zaraziło to przynajmniej po mikołaju wysypią bo szkoda mi J. bo go w przedszkolu sporo atrakcji minie :-(
Hejka
Dziewczyny zabijcie mnie bo ja dzisiaj z Helenką pospałam do 10:30i jeszcze byśmy pospały tylko listonosz nas obudził ;-)