Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
fajne te twoje spodenki bardzo mi się podobają i rzeczywiście okazja bo jak patrze to cena nowych takich spodni to ok 119zł

Jednak tym razem chciałabym uniknąć nacinania krocza jeśli by się udało to byłabym mega szczęśliwa bo mnie tak bolało jak się goiło że poród to przy tym był pikuś.a propos opłacania pielęgniarek czy lekarzy to podchodzę do tego bardzo sceptycznie i drażni mnie ten temat bo niby z jakiej racji opłacać personel w publicznym szpitalu PARANOJA!!!!![]()
tym razem chciałabym uniknąć nacinania krocza jeśli by się udało to byłabym mega szczęśliwa bo mnie tak bolało jak się goiło że poród to przy tym był pikuś.
Do prywatnego ośrodka nie pójdę rodzić - to nie są (przynajmniej w Krakowie) prawdziwe szpitale, jak tylko coś sie dzieje z dzieckiem wsadzają je do karetki i wysyłają do państwowego szpitala.
no rzeczywiscie sa sliczne.....Jeszcze masz czas, poczujesz na pewno już niedługo
Ja w czwartek dostałam moje zamówione spodnie, udało mi się kupić nowiutkie z metkami mama-licious bo dziewczyna kupiła sobie za duże. Są rewelacyjne, wygodne nic mnie nie uciska, materiał mięciutki i też już je kocham. Trochę jeszcze za duże ale na pewno utyję jeszcze więc na dłużej starcząI zapłaciłam tylko 75zł
Mama Licious NOWE JEANSY BRI roz. 31 PRZES. GRATIS (798160818) - Aukcje internetowe Allegro
nie zgodze sie z Tobą, ujastek jak ujastek, nie lubie go, ale moze wczesniaki przyjmowac i opieke nad dzieckiem maja oki, a sprzet dobry maja tylko na kopernika i w prokocimiu, inne szpitale lepiej nie maja z tego co wiem...
a blizna nie boli i na sex nie wplywa, przynajmniej u mnie![]()
Zgadzam się z Tobą, to paranoja - dlaczego trzeba dodatkowo płacić, skoro co miesiąc odprowadzam składkę ze swojej wypłaty i robię to już od kilku dobrych lat...