Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jejku mam nadzieje, ze to moze z tego powodu... Juz czarne wizje przed oczami mialam, ze to juz tak do konca mi zostaniekatik czytalam na niemieckim kalendarzu ze wlasnie tak kolo 19-20 tygodnia moga sie bole brzucha nasilic , ze tak wlasnie w pachwinach moze bardziej ciagnac i bolec, pewnie w ta faze wpadlas wlasnie, malutka sie rozpycha na calego:-)
A tak przynajmniej moge liczyc na faze przejsciowa ;-);-)katik ja dzisiaj byłam u lekarza i powiedziała że może tak boleć do 21tygodnia bo wszystko się rozciąga więc skarbeczku nie martw się bo wszystko na pewno jest dobrze:-).jejku mam nadzieje, ze to moze z tego powodu... Juz czarne wizje przed oczami mialam, ze to juz tak do konca mi zostanieA tak przynajmniej moge liczyc na faze przejsciowa ;-);-)
I sie narobilo. Ukochany kilka tysiecy kilometrow stad podpisuje kontrakt i zajada sie pysznym Mole poblano, a ja odkrylam, ze moj kanguro-pies ma pchly. MIMO OBROZY!!!! Jego pchly tez mysla, ze sa spokrewnione z kangurami, bo postanowily sobie przeskoczyc na mnie. Ubilam jedna na ramieniu, ale obawiam sie, ze inne mogly sie gdzies zadomowic. Z psem nic nie moge zrobic, bo za silny jest i za ciezki dla mnie bym go mogla wykapac. Musimy czekac na Ukochanego. Ja siedze i sie drapie ciagle, ale to chyba jakas reakcja nerwowa. TRAGEDIA.

a że sobie poskakają 

przyjedzie \twój ukochany będziecie kąpać kanguro-psakatik czytalam na niemieckim kalendarzu ze wlasnie tak kolo 19-20 tygodnia moga sie bole brzucha nasilic , ze tak wlasnie w pachwinach moze bardziej ciagnac i bolec, pewnie w ta faze wpadlas wlasnie, malutka sie rozpycha na calego:-)