Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

No właśnie tylko że j wtedy chyba spanikowałam i bolalo mnie bardziej z paniki a teraz odpukac wszystko ok a biorąc te trzy tabletki pewnie za duzo sie tam nie zmieniło, jak bralam po 1 dziennie.
Wesoła, przykro mi.To bardzo ciezkie.
Pogrzeb dziecka jest 2 razy trudniejszy wg mnie.
Gratuluje dzialeczki!!
Milego dnia
zdjecie pokazuję też tutaj -a co mi tam -zrobione dziś czyli w 18t5dc
majtki z golfem spodnie sweter i obowiązkowo płaszczyk cieplutki szalik czapa i rękawiczki -taka opatulona ylko z nosem na wierzchu ruszam na podbój miasta
ale pogoda paskudna jest!!!
ale może to ucisk na jakieś nerwy -idź koniecznie do lekarza -drętwienie mam prawej noci jak długo siedzę, skurcze łydek miałam ale przeszły po magnezie...

ja często jestem głodna wieczorami i S też do mnie mówi "dziecko potrzebuje" -na co ja mu odpowiadam że niech potrzebuje w dzień albo bierze z tego co jest -bo nauczyć się jeść na noc to tragedia i później sobie z tym nie poradzę
po takich dwóch wieczorach ssania przechodzi

trzymam kciuki za wizytę i za zdrowie maluchów;-):-)
bo tu ani łóżko ani bar...
taka twarda gulka się zebrała -piłeczka w rogu i takie pchanie poczułam -S też czuł i śmiał się że główką albo pupom się wpasowuje w kącik brzucha.... dziwne uczucie... położylam się więc na plecach i po chwili przemaszerował chyba na środek....dziewczyny mam pytanie do tych z Was, które mają już dzieciaczki i szczepiły je na meningokoki i pneumokoki.
Czesc
Ja narazie nie tesknie za przedciazowymi jeansami, bo bardzo lubie byc w ciazy, ale tak do polowy 8 miesiaca, bo potem to juz mi za ciezko.
boje sie ze niedobor wapnia moze zaszkodzic malemu...