Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja od mojej mamy slysze non stop ze ciaza to nie choroba, to ze ona ja znakomicie przechodzila, biegala, prala, skakala po oknach i nic jej nie bolalo nie znaczy ze ja tez sie swietnie czuje, mnie juz teraz dretwieja nozki w nocy zwlaszcza, jak chodze to puchna do tego... nie mowie o krzyzu! Moj organizm nigdy nie przybieral tyle tluszczyku i wagi wiec nie jest przyzwyczajony , pewnie jest tak u kazdej z was...
Ciaza to nie choroba, ale i nie codzien sie jest w ciazy, wiec nie jest to taaaki bardzo normalny stan dla naszych organizmow!!!
czesc dziewczynki...uwaga
syn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dzis sie dowiezialam, w pierwszej chwili troszke smuto, tym bardziej ze coreczke stracilam.Ale bardzo sie ciesze ze wszystko jest dobrze.
Pozdrawiam
no własnie mnie też od jakiegoś czasu drętwieją nogi w nocy... budzę się od tego, bo muszę jakoś pozycję zmienić aby noga odpoczęła, a jest to prawie niemożliwe, bo muszę się na brzuchu bardziej kłaść...
Nie wiem jakich preparatów można używać i co z tym teraz zrobić by więcej nie wyskoczyło a te się zmniejszyły
Może któraś coś stosowała albo słyszała ?????

.....

...

....no i kolejny samiecWitam dziewczynki
po wczorajszym usg.
SYNUŚ
dokładne usg połówkowe za 3 tyg.no i z córą przegrałyśmy.
Dziś wyjazd do teściów na weekend troszkę odpocznę.Buziole brzuszki