Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja od mojej mamy slysze non stop ze ciaza to nie choroba, to ze ona ja znakomicie przechodzila, biegala, prala, skakala po oknach i nic jej nie bolalo nie znaczy ze ja tez sie swietnie czuje, mnie juz teraz dretwieja nozki w nocy zwlaszcza, jak chodze to puchna do tego... nie mowie o krzyzu! Moj organizm nigdy nie przybieral tyle tluszczyku i wagi wiec nie jest przyzwyczajony , pewnie jest tak u kazdej z was...
Ciaza to nie choroba, ale i nie codzien sie jest w ciazy, wiec nie jest to taaaki bardzo normalny stan dla naszych organizmow!!!
czesc dziewczynki...uwaga
syn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dzis sie dowiezialam, w pierwszej chwili troszke smuto, tym bardziej ze coreczke stracilam.Ale bardzo sie ciesze ze wszystko jest dobrze.
Pozdrawiam
no własnie mnie też od jakiegoś czasu drętwieją nogi w nocy... budzę się od tego, bo muszę jakoś pozycję zmienić aby noga odpoczęła, a jest to prawie niemożliwe, bo muszę się na brzuchu bardziej kłaść...
Nie wiem jakich preparatów można używać i co z tym teraz zrobić by więcej nie wyskoczyło a te się zmniejszyły
Może któraś coś stosowała albo słyszała ?????

.....

...

....no i kolejny samiecWitam dziewczynki
po wczorajszym usg.
SYNUŚ
dokładne usg połówkowe za 3 tyg.no i z córą przegrałyśmy.
Dziś wyjazd do teściów na weekend troszkę odpocznę.Buziole brzuszki