kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
kici69: a mnie naszło na tuńczyka, właśnie wcinam bułeczke z masełkiem, tuńczykiem, ogóreczkiem i cebulką mniam 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Witam dziewczynki
po wczorajszym usg.
SYNUŚ
dokładne usg połówkowe za 3 tyg.no i z córą przegrałyśmy.
Dziś wyjazd do teściów na weekend troszkę odpocznę.Buziole brzuszki
hahaha do mnie do pracy wczoraj babcia przyjechała z torbą pierogów
więc wczoraj na obiadek były. do tego przywiozła mi dwa słoiki smalcuwiem że to nie zdrowe i takie tam ale mam to gdzieś
uwielbiam babciny smalec

a tak w ogóle narobiłaś mi smaka nawet nie na te pierogi ale na ten smalec ....ze skwarkami
a to niecierpliwiec
. Jak odpowiedziałam ,że czekamy do 27 a jak nic nie pokażę to zrobimy sobie prezent na Mikołaja i dopiero wtedy pójdziemy, to widziałam po minie ,że zachwycony nie jest. Ja sie porostu boje ,że 16 tydzień da mało odpowiedzi a wywalanie teraz 100 euro jest bezsensu lepiej poczekać i zrobić to później. Ale wam się szczerze przyznam ,że też chciałabym mieć pewność kto wierci się w moim brzuchu ;-)kici69: a mnie naszło na tuńczyka, właśnie wcinam bułeczke z masełkiem, tuńczykiem, ogóreczkiem i cebulką mniam![]()
Ogromniaste gratulacje!!!!!!!Witam dziewczynki
po wczorajszym usg.
SYNUŚ
dokładne usg połówkowe za 3 tyg.no i z córą przegrałyśmy.
Dziś wyjazd do teściów na weekend troszkę odpocznę.Buziole brzuszki

Ja podobnie, też za bardzo nie uważałam na to co jem i małej nic nie było na szczęścieja za bardzo nie zdziwalam na poczatku karmienia, tylko z takim mocno smazonym uwazalam, a tak to sie nowalijkami nie przejmowalam, czekolade na kopy i truskawy bo akurat byl czerwiec i sezon, ale jak juz pisalam ja mam pancerne dziecko i nic mu nie bylo![]()

.O rety ale bym zjadła pierogi:-) a jak pomyśle o takim swojskim smalcu koniecznie ze skwareczkami to aż mi ślinka ciekniehahaha do mnie do pracy wczoraj babcia przyjechała z torbą pierogów
więc wczoraj na obiadek były. do tego przywiozła mi dwa słoiki smalcuwiem że to nie zdrowe i takie tam ale mam to gdzieś
uwielbiam babciny smalec
:-)
.
. Koszmar
. Maleństwo w brzuszku ma za to jakiś dobry dzień
, bryka sobie ile wlezie
.kwiatuszek u nas było niby widać bo zrobiła mi usg dowcipne i akurat mała była tak ułożona że nic między nóżkami nie wisiało ale może tez udało nam się zobaczyć bo mała jest starsza o tydzień z usg.aga jak masz tyle placic to rzeczywiscie sie wstrzymaj,
w 17 tygodniu bardzo rzadko mozna okreslic plec