Witajcie dziewczynki ja już po wizycie -mam brać duphaston, witaminy i nie biegać nie tańczyć nie jeździć na rowerze nie szaleć nie robić przysiadów... i jeszcze milion innych rzeczy usłyszałam co mi nie wolno. Mój kropek ma 0,46cm i serduszko jeszcze nie bije ale lekarz powiedział ze to jest młodsza ciąża niż by wynikało od dnia ostatniej @ więc pewnie owulka sie przesunęła. Progesteron w normie i hcg jak dla 5 tc. Bosko
Justys cudownie że już widziałaś serduszko -mi jeszcze dziś nie było dane ale dobrze że badania są dobre a nawet świetne dlatego też czekam na wizytę 2go żeby serduszko Kruszka podziwiać
Toola i my już niedługo usłyszymy serduszka jak dzwony

i nawet płytę sobie nagramy i będziemy słuchać w kółko w domu

AAnuusiaa gratuluję ogromnie -ja też byłam dziś na usg moje dziecię jest chyba młodsze od Twojego pomimo ze mam wcześniejszy termin -bo zobaczyłam tylko 0,46cm. Trzymam i za Ciebie kciuki
Zarkach oby przeczucie Cię nie zawiodło i oby lekarz je potwierdził. Nie przejmuj się -trzeba myśleć pozytywnie!!!!!

co do lekarzy -przyznaję Ci racje -takimi słowami tylko straszą i ranią
Bosiaczek tak to jest z naszymi pęchrzykami i kropkami -my liczymy sobie inaczej, lekarze inaczej a dzieci i tak wiedza lepiej
Coyote więc trzymam kciuki za wizytę i żeby czas zleciał szybko. Zobaczysz już małego człowieczka -to będzie niesamowite uczucie:-) gratuluję!!!!
Agnes1 spokojnej podróży i odpoczywaj !!!!
Vougue ja też jestem dobrej myśli i do 11 kwietnia będziemy się tego trzymały.
Ella każda z nas by chciała i boli do zywego kiedy sie traci swoje maleństwo ale to nie jest wątek na którym mamy się straszyć -musimy się wspierać i ni popadać w panikę.
Margot no to w końcu nie jestem sama a już myślałam ze na 10 to będą puste szpitale

ale sądząc po tym co piszesz to moja kruszka jest chyba młodsza pomimo okresu od ostatniej @
Olapolap nie jest niebezpieczne takie usg -przecież nikt by nie ryzykował. Tylko wątpię zebys dostała skierowanie na hcg -na usg zobaczy pęcherzyk. Ja dziś robiłam betę ale prywatnie o skierowaniu nie było mowy. Tak -miałam za niski progesteron.
Wesoła nic się nie martw bo to są wariaci i tylko straszą!!! echo słychać przy hcg wyżzym niż 17 tys wiec luz!!! nie ma reguły a i owulka jak przesunęła się o dzien czy dwa to przy takim maleństwie to wielka różnica!!!! nic sie nie martw
Forget me not -jak ja zczęłam się zajmować dziwnymi rzeczami to też wszystko przeszło

ach my baby...
Dagsila witaj. Trzymam kciuki i nie martw się -dlatego czytanie jest przekleństwem bo się nakręcam. Czekam na dobre wiesci
Ilonka badałaś poziom cukru? zbadaj i jeśli jest ok to po prostu uroki ciąży:-)
Kwiatuszek spokojnie -każdy lekarz tak powie bo to prawda -mają lipne usg nie widzą ciałka żółtego i nic nie mogą powiedzieć a Ty niepotrzebnie się martwisz jak Wesoła!!!!
Amorek tym razem będzie dobrze -trzymam kciuki
Milena11 dziekuję że uspokajasz dziewczyny -ja czytałam że nie liczy się wielkość pęcherzyka tylko tempo jego wzrostu !!!! i mnie tez uspokoiłaś przy okazji -dziękuję
Makaronka u mnie na interpretacji 21000 to 6 tc -gratuluje serduszka bijącego

leż i odpoczywaj -dbaj o Was!!!
Katik życzę Ci cierpliwości do tego 12 tc. Tak to jest z mdłościami -pociesz się ze jeszcze tylko o k ...hmmm.... 7-8 tygodni
Ada1989 witaj
Sospettosa święta racja -jak się widziało co się brało to nie można być nieszczęśliwym a ze są gorsze dni -to trzeba to przetrwać
Agnieszkareymond swięte słowa -a lekarzy nie ma co słuchać bo człowiek oszaleje!!! zawsze trzeba brać mrgines
Camela80 trzymam kciuki&&&&&&
Kasiorka22 długa i szczęśliwa i za to trzymamy kciuki i modlimy się codziennie
Uciekam dziewczyny i zabraniam się martwić -co mają powiedzieć te które na usg czekają do 12 tc? oszaleją tutaj!!!!

Do jutra
papa