Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
param param prawie jak melodia z filmu różowa pantera
Witam was ciężka noc za mną zasmarkana i przekaszlana. Męża wysłałam po zakupy a sama grzeje się pod kołderką.

mówie Wam tak sie nie wysypiam ostatno ze szok, jak wspominalam jestem bez meza u rodzicow. Hania budzi mis ie kilka razyw nocy na picie, tak wiec chodze do kuchni grzeje herbatke jak dla niemowlaka a do tego ze 3 razy zmieniam jej pampersa w nocy
a myslalam ze troche sie wyspie miedzy dziecmi!!!!
Hanie karmilam rok i 2 miesiace
Dzień doberek....ale mi się dobrze spało- aż do momentu kiedy jakiś doooopek nie zadzwonił z Banku z ofertą kredytu....wrrrr pogoniłam go na szczaw:-)
Jak tylko właczyłam TV na dzień dobry usłyszałam- PIERWSZA SMIERTELNA OFIARA AH1N1 W POLSCE.....o kurde sobie myślę zaczyna się- a za chwilę- pacjent zmarł w szpitalu w Gdańsku....powiem Wam szczerze że jestem przerażonaa na dodatek boli mnie troche gardło.....łoo matko- chyba zabunkruje sie w domu, ale czy to normalne??nie można dać się zwariować chyba
a tak poza tym to nie mogłam spać pół nocy, bo byłam taka podekscytowana wiadomością , że będziemy mieli syneczka![]()
Hahaha....dobre dobre
ale jakby ni było Aga- PARAM to całkiem niezłe imię....takie egzotyczne![]()

czesc dziewczyny, kurde nawet nie mam sily poczytac co tu naprodukowalyscie, ale zaraz moze poczytam troche. boli mnie brzuch jak cholera, tak po lewej stronie jakby jajnik albo co, jakbym skurcze nieraz miala, od wczoraj sie nasililo, nospe wzielam ale niezbyt pomaga, w poniedzialek mam wizyte i sama nie wiem czy dam rade, miala ktoras to? taki tepy bol az na noge ciagnie...:--(