M
Mka10
Gość
kiedys jak bede miala calkiem dosc to sie pewnie na swoja wyzale ale na zamknietym, niestety tak to juz jest ze do najwspanialszego faceta na swiecie dostaje sie gratis tesciowa...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no nie wiem, nie wiem. W tym kraju to nie byloby takie dziwne, a i pewnie dostalby mieszkanie socjalne i kase na dzieciatko wiec wiesz, uwazaj![]()

.
powinnam być raczej dumna ,że w tym wieku już o studiach myśli ale....jak to mówią cicha woda.....
.Dobra przestaje bo naprawdę sobie wykraczę 
A ubranka ciążowe niedługo założysz- na każdego przychodzi pora :-)
Mnie to doprowadza do szału, bo święta się maksymalnie komercjalizują...Aga- stópeczki Kubusia są MOJE! ;-);-);-)
13x13 płaszczyk jest taki, że po ciąży też będzie do użytku- z mamą obagałyśmy, czy się da guziki poprzesuwać, bo ja nie lubię wywalać kasy w błoto, no i ma pasek, co stwarza wiele możliwości. A 'grzybki' teraz w modzieA ubranka ciążowe niedługo założysz- na każdego przychodzi pora :-)
A tak zupełnie nie a' propos teściowych: czy u Was w sklepach też już są święta... Dobrze, że w listopadzie Święto Zmarłych jest, bo jak babcię kocham choinki wystawialiby zaraz po WielkanocyMnie to doprowadza do szału, bo święta się maksymalnie komercjalizują...
a za jakieś 3 tygodnie sezon świąteczny się skończy . Jak zobaczyłam choinki we wrześniu to wiedziałam już dlaczego w tamtym raku w połowie grudnia już nic nie mogłam kupić ale w tym roku dodatkowo kryzys