Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
- Mamo a ty masz pisiorka?
- Nie mam dziecko.
- Tatuś ma i dzidziuś!
- Chłopcy mają, dziewczynki nie.
- Ale dupy wszyscy mają?!
- Tak mają....
...moja Hooliganna też ucieka, ale to chyba normalne...jak większość wybryków naszych latorośli - i ten trzeba przeżyć...Waga: 7150g, 63cm, główka 42cm, klata 43cm.
A pyszną pizzę robię :-) także jakby któraś była przejazdem to zapraszam![]()
Marika, marika! No i od razu mi przyszlo do glowy, ze w krajach hiszpanskojezycznych to nawet bardziej wulgarny odpowiednik polskiej cioty...

...wniosek jeden - dzień zaplanowany pod mamusię...wiem, wiem, mogę do mamusi zadzwonić i zapytać, ale wiecie - Mamusia też zazwyczaj nie tego nie wie 

na pytanie dlaczego nie udzielili rzeczowej odpwiedzi
dobrze, że ich w domu nie było, jak dokonałam odkrycia, ale myślałam, że eksploduję 
Witam się z rana...
ostatnio ze mną coś kiepsko...psychicznie już nie wytrzymuje.
potrzebuję koniecznie wyrwać się na trochę z domu z młodym...
ma ktoś jakiś pomysł gdzie mogę z nim wyskoczyć na ten dłuższy weekend sierpniowy? dodam, że mąż mi samochodu nie da, więc musze jechać środkami komunikacji, a więc zbyt długa podróż z moim gnomem odpada...
ale tutaj sie fajnie ciążowo porobiło... zazdroszczę wam dziewczyny... ech... chciałabym móc znowu cieszyć się tym cudem, ale najpierw trzeba mieć z kim.
gosia - uśmiałam się z dupami Matiego :-)
wronka - pamiętamy i życzymy udanego wypoczynku
aniez - mój Kubek uwielbia pizze :-) jak zamawiam i przychodzi pan z dostawą to biegnie i wrzeszczy: "AM AM BUBA AM!!"
Kubuś mnie rozwala jak oglądamy książeczki i mu opowiadam o zwierzątkach jak dochodzimy do kurczaka to patrzy się na niego i Krzyczy: "KOKO! Koko AM AM" I zaczyna się śmiać takim diabelskim śmiechem.
Laski- Nie wytrzymałam- zrobilam test - II !!!!!!!!!!!!![]()
Owszem, 4 dni przed terminem @ więc druga krecha bledziutka, że hej, ale wygląda to pozytywnie
![]()
Wpadłam się pochwalić i bed epóźniej jak ogarnę wszystko![]()

Kreatywność Twoich chłopców mnie zaskakuje

Było o przeglądarkach, więc ja mam Firefoxa i nic mi się nie wiesza. Zmykam ceremonię oglądać;-)