monia555
Fanka BB :)
my wrócilismy ze spotkanka z Elvie...Maciuś jest kochany, całe 2 godziny spał i miał głęboko gdzieś, że dziewczyny pod jego uszami walczyły o rower:-)...Lenusia faktycznie drobna, w porównaniu do mojej H, ale siły i energii ma w sobie dużo, oj ma...moja H dziś była wyjątkowo grzeczna, tylko w drodze powrotnej była mega syrena, bo ona "ściała Lenusiom i Maciusiem bawić, buuuuuuuuuu"...
teraz odsypia, my po obiadku, lece przepis na jakieś ciasto ze świeżymi brzoskwiniami poszukać, bo za mną łazi...
teraz odsypia, my po obiadku, lece przepis na jakieś ciasto ze świeżymi brzoskwiniami poszukać, bo za mną łazi...
Poza tym zjadła pięknie obiad i poszła spać, Maciek o dziwo też po cycowaniu zasnął, a rodzice po przytulankach też padli i taka śpiąca niedziela za nami. Za chwilę się zbieramy na spacer i lody:-)
) łażą, dzieciaki mają co robić, jest fajny plac zabaw, można posiedzieć, popływać (nie wyczynowo, oczywiście :-))...jest piękna dżungla, gdzie można pospacerować...jedzenie raczej średnie - taki fastfood albo egzotyka, wybór nie za duży, ale w miarę...noclegi - przesada - ceny za wysokie, więc my śpimy w hoteliku pod tropicalem, w następnej wiosce...
na siłę jej nie wduszę . ale jakoś nigdy nie przyszło mi do głowy żeby ją karmić przez sen . Bez sensu jakoś .