Anna_oj ciekawe jak tam się bawicie w Chorwacji? Spontan jest super, więc mam nadzieję, że będziecie zadowoleni
Gosia co widzę Twojego posta, to już myślę, że to to.
Kittek co tam czytasz? Ciekawe plany ma małżonek :-) Nie wiem czy miałabym tyle odwagi, żeby wskoczyć do zimnego bałtyku i to jeszcze zimą. Chociaż jak byliśmy kiedyś na Słowacji w gorących źródłach, temp. -5, rzut na śnieg i z powrotem do gorącego źródełka, całe ciało szczypało, niezapomniane przeżycie.
Aniez zdrówka dla Bartka
Byliśmy dziś w sklepach meblowych, chcemy kupić szafę do Alicji pokoju, bo już się nie mieszczę z ciuchami, do tego niedługo znowu małe ciuszki będą w obiegu. Szkoda tylko, że metraż małego pokoju nas ogranicza i wybraliśmy mniejszą szafę. Zadatek chcieliśmy nawet wpłacić, ale nie dało się kartą, więc mąż powiedział, że jutro podjedzie zapłacić. W domu chcieliśmy jeszcze raz zobaczyć szafę na ich stronie, a tam szafa o 150zł tańsza

Mam nadzieję, że nam ten cenę z internetu uznają.
Jutro mam nalot koleżanek z czasów studenckich, przyjeżdżają na 2 dni. Mąż ma się ewakuować, a my mamy babski wieczór. Oj, chce mi się takiego wieczorku, przy winku nie mogę, ale za to zrobiłam tiramisu w kieliszkach od wina :-). Wygląda efektownie :-)
Moja Alicja ma teraz fazę na mówienie do nas zdrobniale, chodzi i cały czas mówi MAMUŚKU, TATUŚKU. I zaczął się etap dlaczego, po co. Mąż był z A. w łazience, mył zęby, Alicja tak patrzy na pojemniczek od szczoteczek i pyta się "Tatuśku, a to jest szklane?"