Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Forget - serdeczne gratulacje....Cudownie jest wiedziec kto w brzuszku mieszka, i juz tak imiennie myslec o dziecku!!!!
Mialam poodpisywac na kilka postow, ale jestem dzis w tak fatalnym nastroju, i takiego dola zalapalam, ze mam dosc....
.... może coś słodkiego na poprawę humoru ;-)I już wszystko jasne :-) W moim brzuszku mieszka moja wymarzona córeczka :-):-):-):-):-):-)
Jestem tak szczęśliwa, że nie umiem tego opisać. Sonia jest piękna, rozwija się prawidłowo - podglądaliśmy ją na genetycznym 4D.
To chyba najszczęśliwszy dzień mojej ciąży (oprócz tego razu, kiedy usłyszałam pierwszy raz bicie serduszka).
Przyszły tatuś Soni szczęśliwy i oszołomiony, martwi go tylko, że w naszym domu nawet kot jest kobietą![]()

Forget - serdeczne gratulacje....Cudownie jest wiedziec kto w brzuszku mieszka, i juz tak imiennie myslec o dziecku!!!!
Mialam poodpisywac na kilka postow, ale jestem dzis w tak fatalnym nastroju, i takiego dola zalapalam, ze mam dosc....

no no karola boski jest ten twoj brzunio, cudny, zgrabniutki... jak dla mnie bomba...
tak se mysle co to bedzie pozniej jak brzunio mega urosnie....
agus , katik, kamisia jak wy se radzicie z takimi pileczkami jak siadacie czy cos - brzunio nie upycha wam tego wszystkiego zabardzo?? Nie dusi was to czy cos takiego??

ojjj ja tez chcialabym sie znalezc w tym gronie.....AGUŚ,KATIK-jakby nie patrzeć zostałyśmy okrzyknęte największymi brzuchaczami na naszych kwietniówkach hahahah
Aniam141 czekam na tą kawę -ie pisałaś że termin trzeba z Twoim menagerem ustalać![]()

ojjj ja tez chcialabym sie znalezc w tym gronie.........
mi np. strasznie wszystko sie w srodku uciska, jak klade sie po jedzeniu to zgage mam okropna, ulewa mi sie jak mam zupe na obiad, no normalnie w zoladku nic mi sie nie miesci a glodnieje strasznie szybko....
przeszkadza mi to strasznie wiec sie wam pytam bo wy to piekne pileczki macie i dziwie sie jak wam to nie przeszkadza.....
moze jak mi brzunio na wierzch zupelnie wysadzi to zoladkowi ulzy??
). Bo z tego co ty piszesz to naprawdę nie masz ciekawych przypadłości 
Czuje sie jak nemowle ktoremu pokarm sie ulewa....a może spróbowałbyś wypić miętę, rumianek , herabatkę imbirową na sprawy żołądkowe mnie to pomaga.Ja pijam każdą z wymienionych ale co 3 dni teraz dojdzie zielona więc co co 4 ;-) i muszę się przyznać ,że nie mam problemów żołądkowych (oby tak zostało). Bo z tego co ty piszesz to naprawdę nie masz ciekawych przypadłości
![]()