Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Piękne, czarne, a boki takie trochę odważne czarno-białe
Wybrałam najdroższe szkła, żeby jeszcze na koniec ogołocić trochę firmę
Dzisiaj albo jutro odbieram i mnie to bardzo cieszy
ale jest bez brzucha więc sobie popatrzyłam jak to może wyglądać bez ciąży), a dla odmiany z brzuszkiem to pasek wiażę nad brzuchem i już nie wygladam jak kolumbryna, tylko jak babka z brzuszkiem. Mama nawet mi kurtke wpychała pod spód w ramach symulacji 7-8 miesięcznego brzuchola 

Mąż powiedział, że nas nie zna i wyszedł z przymiezalni... ponoć za dużo zamieszania było 
kici69 czyli 19 grudnia pijemy pikolo za ciebie i męża gratuluje ustalenia daty
dziękuje dziewczynki za porady w sprawie kota a co do tych drzwi ala moskitiera to ciekawe czy są do kupienia na allegro? bo moja psotka jest przyzwyczajona do spania z nami w łóżku i chyba czas najwyższy ją od tego odzwyczaić.
Mają też z dwa modele sukienek podcinanych pod brzuszkiem. Już więcej dzieci nie planuję, dlatego szukam ciuszków, które można też nosić jak się nie ma brzucha. jak któraś planuje więcej dzieciaczków, to może inwestować w garderobę ciążową- przyda się przy kolejnych ciążach 
13X13 dziękuję za ciepłe słowa. Kochane, czy Was też tak swędzą cycki? Bo ja dziś myslałam,z e na zajęciach nie wytrzymam z powodu tego swędzenia. Brzuch mniej swedzi,a le cycki zawsze były małe, a teraz są wielkie.
I jeszcze jedno pytanko. Macie jakiś plan na przetrwanie zimy? Znaczy sie o płaszcz mi chodzi.
Hej, ja sobie kupiłam płaszczyk, który może byc grzybkiem, ale ma pasek (w Zarze, bo bojkotuję sklepy z odzieżą ciażową, bo przesadzają z cenami)- i powiem Wam, że myślałam, że z paskiem to raczej kicha, a właśnie ten pasek jest hitem, bo: jak bez ciąży to sie zwiążę w talii i wygląda ślicznie (mamie kazałam prezentować, bo mamy podobną figurę, tzn. ona ma większy biustale jest bez brzucha więc sobie popatrzyłam jak to może wyglądać bez ciąży), a dla odmiany z brzuszkiem to pasek wiażę nad brzuchem i już nie wygladam jak kolumbryna, tylko jak babka z brzuszkiem. Mama nawet mi kurtke wpychała pod spód w ramach symulacji 7-8 miesięcznego brzuchola
Mąż powiedział, że nas nie zna i wyszedł z przymiezalni... ponoć za dużo zamieszania było
Humor mam dzis nieziemski, choć nie wiem skąd... może to to piekne słońce tak zadziałało. Z rana spotkałam teściową, bo nie zdołałam uciec i była awanturka na dzień dobry, ale za to teraz nastrój szampański!
Do tego w weekend zjeżdżają do Wrocka moje przyjaciółki z różnych stron Polski i Świata i się szykuje mały sabat :-)

dokładnie tak 19 picollo będzie rządził
hahaha no to fajnie :-) uwielbiam takie sceny w sklepie ;-)
a dzisiaj może skocze poszukać sukienki na ślub![]()