Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie napisałam, że tabletki powodują nieplodność, tylko, że wiele moich koleżanek po zażywaniu tabletek miało trudności z zajściem w ciążę, może zbieg okoliczności, ale jakaś przyczyna tego, że obecnie tyle kobiet ma takie problemy być musi.

U mnie na razie bol podbrzusza, wczoraj to byla MASAKRA, bolalo rowno caly dzien, a wieczorem jeszcze mocniej
Mdlosci na razie specjalnych nie mam, ale piersi zaczely bolec... W jaki sposob bola Was piersi??? Mnie bola hmm na gorze pomiedzy, to normalne? No i troche pod pachami... Olapolap, w ciąży w ogóle nie powinno się kąpać - wskazane są tylko prysznice, ale nie popadajmy w paranoje :-) w 5 tygodniu raczej mi nie zaszkodzi :-)

niestety tak tu jest.... do 12stego tygodnia ogolnie nie podejmuja zadnych wiekszych ruchow w sprawie ciazy... wychodza tu z zalozenia, ze jesli pojawia sie problemy i poronienie - organizm nie byl przygotowany na ciaze, i nie nalezy na sile jej podtrzymywac. dlatego tak potwornie drze o swoje i dziecka zdrowie, by nic sie nie stalo. W Polsce to standard podtrzymywanie ciazy i staranie sie... tu niestety dopiero od 12stego tygodnia jest szansa na dobra opieke.
W zeszlym roku kolezanka z pracy byla w ciazy. 9ty tydzien, od 2 dni boli ja potwornie podbrzusze, trzeciego dnia zaczyna krwawic. Ze nie potrafi zbyt dobrze po angielsku - dzwonie do jej przychodni w panice zo ma robic, czy do szpitala prosto, czy oni ja przyjma... na co babka w rejestraci - niech idzie do domu i sie polozy.... Po 2 dniach poronila samoistnie w toalecie.
Gdzie tu szacunek do zycia?....Witajcie! Gratulacje!!!Witam Wszystkie Kwietnióweczki!!
Ja mam termin na 11.04
Przed nami jeszcze długa droga....
PozdrawiamWitam, i z dumą do Was dołączam. Przewidywany termin porodu to 11 kwiecień. Mam nadzieje że będę mogła być z Wami do tego dnia. Niestety odkąd zrobiłam test biore duphaston bo mam bardzo niski progesteron.... Ale jestem dobrej myśli. Pozdrawiam.witam wszystkie kwietniowe mamy
mój termin to 10 kwiecień, na razie robiłam dwa testy - oba pozytywne, 19stego ide do ginekologa..na razie staram sie za bardzo nie cieszyć żeby nie zapeszyć...mam nadzieje że wszystko bedzie w porządku![]()

Cześć Dziewczyny ;-)
Ja dziś zasnęłam w pracy, tak mi służy ciąża ;-)
Poza tym czuję sie dobrze, choć wieczorami boli mnie brzuch troche i nieco mnie to martwi, ale czytałam, że to niby normalne, jak wszystko się rozciąga...? Też tak macie???![]()

witam wszystskich, w poniedziałek byłam u ginekologa ale powiedział ze jeszcze mam za małe stężenie hcg i nic sie nie zobaczy kazał przyjśc za tydzień, a że jest to moja druga ciąża , bo pierwsza poroniłam kazął mi sie tylko wylegiwac i spacerowac nic wiecej, chcieliśmy z mężem wyjechac w góry bo jestemy na urlopie ale nie ryzykujemygdzyż pierwsze poroniłam, mam nadzieje ze tym razem sie uda, jak cos to w połowie kwietnie w końcu zostaniemy rodzicami